LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#15-16. Kör – Kitartó eredményesség

tippAz NB I 9. fordulójától kezdődött tippjátékunk, melyben a találkozók végkimenetelét kell helyesen megjósolni. A játékra már több mint 75-en(!) gyűltünk össze szerkesztők és kommentelők egyaránt. A hétvégén már itt a tizenötödik, majd pár napra rá a tizenhatodik forduló, amire érkezhetnek is a tippek, de előtte megvizsgáljuk, milyen eredményt hozott az előző kör. Irány a kommentzóna: nektek is itt kell megtippelni a 15 és 16. kör, azaz a 23. és 24. forduló végkimeneteleit! 😉 (Ne feledd, minden részvevő között, aki legalább 12 körön keresztül játszik velünk, egy ajándékot sorsolunk ki!)

Fontos információk! – Duplaforduló
1) Mindkét forduló meccseit IDE, hozzászólásban tippeld meg!
2) Ha utólag módosítanál a tippjeiden, megteheted a következő forduló kezdőmeccse előttig (03.08 – kedd, 18:00).
3) Csak olyan módosítást fogadunk el, amiben az ELŐZŐ hozzászólásodra VÁLASZOLSZ.
4) Még véletlenül se módosítsd korábban írt hozzászólásod! Ha valaki mégis módosít, akkor érvénytelenné válik a tippsora!

Először nézzük meg kicsit, hogyan alakult az előző forduló, melyben ismét voltak tippmixgyilkos események. Kezdjük a legérdekesebbel: a Honvéd legyőzte a Fradit!  Csupán Carlo és Halmai B. adta le tippként ezt a különös eredményt – hát, bejött! A Szombathely győzött a Diósgyőr ellen, ez kevésbé volt meglepetés, mégis csak a tippelők 40%-a volt sikeres. A hét rangadója, az UTE-DVSC parázs csatát és döntetlent hozott. Talán ez volt a legkiszámíthatóbb lehetőség, a többség el is találta a végkifejletet. A Paks hazai győzelme papírforma volt minden tekintetben, az MTK azonban nem várt módon újra döntetlent játszott a Békéscsabával, erre csak 13% esélyt adtunk közösen. A PAFC-Videoton mérkőzése is igen pikáns volt a két csapat gyökerei és kapcsolatai miatt, végül a Videoton győzött, ezzel pedig a 73%-unknak 1, saját magának 3 pontot szerezve. Az eddigi fordulókban is az volt tapasztalható, hogy a 3-4 szerzett pont az átlagos, az 5-6 azért tűnik soksor elérhetetlennek, mert nincs olyan hétvége, amelyben ne történne valamilyen meglepetés. Így volt ez most is, aminek kapcsán ugyanazt írhatom, mint egy hete: „a 4 pontnak már különösen lehetett örülni, így tehet most közülünk 6 tippelő, ha nem bánjátok, most nem sorolom fel a neveket”. 🙂

Az NBI 23. és 24. fordulója között csupán 3-4 nap fog eltelni, ezért mindenképp figyeljetek rá, hogy mindkét fordulóra adjatok le érvényes tippeket. Az MTK-Újpest, a Ferencváros-Diósgyőr és a Videoton-Haladás; illetve a Haladás-Újpest, és a DVTK-Videoton találkozókra érdemes lesz komolyabb figyelmet fordítani, ahogy a DVSC meccsein reméljük kiszurkoljuk az újabb két győzelmet a PAFC és a Vasas ellen.

A 14. körben a Fórumcsapat:Admincsapat párharcában ismét mi diadalmaskodtunk, ráadásul teljesen ugyanolyan pontokkal, mint egy hete: 20-22! De ne feledjük, a 12. körből még egy párharc, így ez a kis belső verseny is hátra van!

tippsablon-mini13

A pontos eredménysor és az aktuális ranglista itt megtekinthető:
Ranglista

1. helyezett: JuveFan 45 pont
2. helyezett: T-vitamin, LokiBlog, lorious* 44 pont
3. helyezett: Jamen, Norton* 43 pont

*döntetlen esetén a bajnokság végén a több 6-pontos hétvége rangsorol. Ha ez is döntetlen, akkor az számít, ki tippelt jól több Loki-meccsre. ha ez is döntetlen, akkor pedig az számít, ki tippelt kevesebbszer.

A játékunk szabályait itt találod:
LokiBlog Tippverseny Szabályok

Na de lássuk, mit tippeltünk a 22. forduló mérkőzéseire…

… és a 23. forduló mérkőzéseire:

Mivel a fórumcsapat tagjai közül többen sem küldték még eddig a pillanatig a tippjeiket, így egyelőre nem teszünk ki grafikát…

A mérkőzésekre kérjük mindenki ebben a sorrendben tippeljen, lehetőleg 1, 2, X formátummal.

23. forduló
1. MTK-Újpest
2. Videoton–Haladás
3. Ferencváros–DVTK
4. Paks–Békéscsaba
5. DVSC–Puskás Akadémia
6. Honvéd–Vasas
   
24. forduló
1. Vasas–DVSC
2. Puskás Akadémia–Paks
3. Békéscsaba–Ferencváros
4. DVTK–Videoton
5. Haladás–Újpest
6. MTK–Honvéd

Fontos információk! – Duplaforduló
1) Mindkét forduló meccseit IDE, hozzászólásban tippeld meg!
2) Ha utólag módosítanál a tippjeiden, megteheted a következő forduló kezdőmeccse előttig (03.08 – kedd, 18:00).
3) Csak olyan módosítást fogadunk el, amiben az ELŐZŐ hozzászólásodra VÁLASZOLSZ.
4) Még véletlenül se módosítsd korábban írt hozzászólásod! Ha valaki mégis módosít, akkor érvénytelenné válik a tippsora!

Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows