LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

InStat: Haladás – DVSC

A szerdai Haladás – DVSC bajnoki statisztikái, pontszámai, érdekességei kerülnek kivesézésre, ahogy azt már megszokhattátok. Segítségünk ezúttal is az InStat adatai voltak.

halii1

halii2

A statisztika kiegyenlített összecsapást mutat, nagyjából azonos labdabirtoklás, hasonló számú kapura lövés, de még a passzok száma, és azok pontossága is nagyjából egyenlőséget mutat. Egyedül a szögletek számában múltuk felül a Haladást, de ez önmagában kevés.

halii3

Ahogy nálunk, úgy az InStatnál is Takács lett a legjobb, ami nem meglepő a gólja és a gólpassza miatt. Ezen felül ami még kiemeli őt a mezőnyből, az az öt próbálkozás, amivel a kaput veszélyeztette, viszont feltűnően gyenge passzhatékonysággal és párharc megnyeréssel dolgozott, ismét visszaköszönt az, amiről az Újpest meccs után is írtunk. Passzhatékonyságban a két középső középpályásunk, Varga és Jovanovics emelkedett ki, míg nyertes párharcokban Djelmics vitte a prímet nálunk. A Hali legjobbja az a Kovács Lóránt lett, aki kis híján hozzánk igazolt a télen, és számára idegen poszton, belső védőként kellett játszania.