LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Április legjobbja: Aleksandar Jovanovic

A 2015-2016-os szezon utolsó hónap legjobbja szavazásán is túl vagyunk, és nem volt meglepő, hogy két játékos küzdött a címért. Végül bosnyák középpályásunk jött ki győztesen a versenyből, így ő zsebelhette be a szezon utolsó hónap legjobbja címét.

aprilislegjobb

aprlegjAhogy azt a szavazást meghirdető cikkünkben is jeleztük, ebben a hónapban Jovanovics mellett Takács Tamás nyújtott még olyan teljesítményt, ami alapján esélye van elhódítania az április legjobbja címet. Végül a versenyfutás e két játékos között zajlott, Jovanovics pedig már az első napokban olyan előnyre tett szert, ami végül kitartott a szavazás végéig. Egyébként április meglehetősen sűrű hónap volt, összesen nyolc tétmeccset játszott a Loki, és voltak eredmények vegyesen: magabiztos győzelmek, kínkeservesen begyűjtött három pont, döntetlen, és vereség is akadt. Ezek alapján könnyebb dolgunk volt ebben a hónapban legjobb játékost választani, mint az olyan időszakokban, mikor alig játszottunk 3-4 meccset, és azok sem voltak emlékezetesek… Végül az e havi győztes az a Jovanovics lett, aki szó szerint megtáltosodott a bajnokság végére: a Haladás és a Diósgyőr ellen is gólt szerzett, emellett pedig meccsről meccsre a csapat legjobbjai közé tartozott, tehát abszolút megérdemelt a győzelme. Középpályásunk a szavazatok 44%-át gyűjtötte be. Második helyre a címre szintén esélyes Takács Tamás futott be, akire 28% voksolt, míg a dobogóra még Ognjen Djelmics fért fel, akire 4% szavazott, elmondható tehát, hogy ez a szavazás ténylegesen két játékos között dőlt el.

Végére értünk tehát a 2015-2016-os szezon hónap legjobbjainak megválasztásában, ez pedig csak egyet jelent: hamarosan indul a szezon legjobb játékosa szavazás! Ahogy az a fenti képen is látszik, Bozidar Radosevic háromszor, Balogh Norbert kétszer, Dusan Brkovics, Holman Dávid, Takács Tamás és Aleksandar Jovanovics pedig egyszer-egyszer voltak a hónap legjobbjai, a felsorolt játékosok minden egyes címért 10-10 ponttal gazdagodnak a szezon legjobbja szavazáson. Ne feledjétek, a győztesnek ezúttal is szeretnénk egy trófeát átadni, illetve egy interjút készíteni vele. A szavazás hamarosan kezdetét veszi.