LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Február és március legjobbja: Osváth Attila

2017 első alkalommal kiírt hónap legjobbja szavazásán február és március legjobbját kerestük, a két hónapban ugyanis külön-külön kevés tétmeccset játszottunk, így összevontuk a vizsgált időszakot. Meglehetősen szoros végeredményt hozott a szavazás, melynek végén a dobogóra három télen igazolt játékosunk állhatott fel.

febmarclegjbor

febmarclegjMint azt a bevezetőben említettem, ezúttal is szoros befutó volt a voksoláson, az első és a harmadik között csupán 15 szavazatnyi különbség volt. Külön érdekesség, hogy a három legtöbb szavazatot kapó játékos egyaránt a tél folyamán érkezett. A harmadik helyre a svájci-venezuelai Frank Feltscer futott be, aki a Diósgyőr ellen bombagólt szerzett, szavazóink 19%-a voksolt rá. A második helyezett a DVSC első ázsiai légiósa, Suk Hyun-Jun lett, a hórihorgas dél-koreait a szavazók 22%-a tartott érdemesnek a hónap legjobbja címre. A győztes azonban egy védő lett, méghozzá a Vasastól kölcsönbe érkező Osváth Attila. A korábban a felnőtt válogatott keretébe is meghívott fiatal jobbhátvéd fontos gólt szerzett a Diósgyőr ellen 3-0-ra megnyert meccsen, hiszen az ő találata volt az első, ami tudjuk, hogy mindig a legnehezebb. Szavazóink 24%-a látta Osváthot a legjobbnak, így övé a megtisztelő cím, ő lett február és március legjobb Loki játékosa.

Amint az a fenti ábrán is látható, csupán csak két szavazás van hátra az idei sorozatunkból, áprilisban és májusban választjuk majd még meg a hónap legjobb Loki játékosát. Viszont ne feledjétek, továbbra is él az ultimátumunk: csak akkor tartjuk meg az év végi szezon legjobb Loki játékosa szavazást, ha a DVSC kiharcolja a bent maradást az élvonalban!