LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Április legjobbja: Könyves Norbert

Legutóbbi szavazásunk során arra a kérdésre kerestük a választ, hogy ki volt április hónap legjobb Loki játékosa. Ezúttal bő volt a választék meccs szempontjából, az eredmény viszont simára sikeredett: ki hitte volna, hogy Könyves egyszer a hónap játékosa lesz?!

aprlegjnagy

aprlegjAmint az oldalt is látható, meglehetősen nagy fölénnyel söpörte be ezt a címet Könyves, szavazóink több, mint fele, egész pontosan 56%-a gondolta úgy, hogy ezúttal ő nyújtotta a legjobb teljesítményt. Nem is tudunk ezzel vitatkozni, hiszen három gólt szerzett a hónapban, ebből a Vasas elleninek különösen nagy jelentősége volt 2-2-es állásnál a mérkőzés utolsó perceiben. A nyár végén szerződtetett támadó egyébként hosszú ideig mellőzve volt, az utóbbi időben viszont visszakerült a csapatba, és gólokkal hálálta meg a bizalmat. Említsük még meg azért, hogy a dobogóra Holman Dávid (12%) és Haris Handzic (8%) fért még fel.

Amint az látható, már csak egy hónap van hátra, és véget ér nem csak a bajnokság, hanem az idei szavazás-sorozatunk is. Ne feledjétek viszont, továbbra is él a záradékunk: csak akkor lesz év legjobbja szavazás, ha nem esik ki a csapat.