LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

InStat: FTC – DVSC

Fontos és értékes döntetlent szereztünk hétvégén a Ferencváros otthonában. A 0-0-ra végződő találkozó után keserű volt a szánk íze, mert a látottak alapján nyerhettünk is volna. Vajon tényleg jól láttuk? Erre ad választ az InStat.

fins1

Sokkal többet volt a labda a Fradinál, ezt a fölényt főképp az utolsó harminc perces nagy nyomásnak köszönhetik, mert egyébként az első félidő minimum kiegyenlített volt ilyen szempontból. Közel kétszer annyiszor próbálkoztunk lövéssel, de a kaput talált lövések száma nagyon kevés mindkét csapatnál, és főleg a mi esetünkben mutat rosszul ez a 18/3-as arány. A passzok száma, azok pontossága, illetve a labdabirtoklás számomra azt mutatja, hogy ezúttal nem cifráztuk túl a dolgokat, és próbáltuk minél egyszerűbben az ellenfél kapuja elé juttatni a játékszert.

fins2

Az egyéni statisztika alapján nincs oka szégyenkeznie senkinek, dicséret illeti a csapatot, hiszen szép pontszámok születtek. Kiemelném többek közt Brkovics 100%-os párharcnyerési mutatóját, valamint Tőzsér Dániel 80%-os passzopontosságát, mindkettő jónak számít magyar szinten.