LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Tegyünk félre mindent!

Loki szurkolók! Egy komoly felhívást szeretnénk felétek intézni az előttünk álló végtelenül fontos hét miatt! Az elmúlt években megannyi fontos meccset játszottunk, volt ami bajnoki címekről, volt ami kupagyőzelmekről, és volt ami sikeres nemzetközi kupaszereplésről döntött. Ezen a héten is fontos meccset fogunk játszani, melynek sikeres abszolválásért nem jár trófea, nem jár pénz és nem jár dicsőség, viszont mindezektől sokkal fontosabb tétje lesz: az életünk.

cba_FIGYELEM_web

Az elmúlt napokban mérhetetlen mennyiségű mocsok, kritika és szitkozódás zúdult a csapatra, annak minden tagjára, tegyük hozzá, hogy többségük joggal. Viszont szeretnénk, ha ez az egy hét úgy telne, hogy a csapat, és mi szurkolók is nyugodtan tudjunk készülni erre a rendkívül fontos mérkőzésre a Diósgyőr ellen. Ezért erre a hétre ultimátumot fogalmazunk meg magunkkal, és az olvasóinkkal szemben is. Mi a magunk részéről megígérjük, hogy ezen a héten senkit nem fogunk kritizálni, fikázni. Félretesszük minden ellenérzésünket a tulajdonossal, a vezetőséggel, a játékosokkal, klubalkalmazottakkal szemben. Nem fog minket érdekelni, hogy ki hány forintot lopott ki a klubból, hogy ki mennyire (nem) végzi megfelelően a munkáját, hogy ki alibizik, ki flegmázik, csakis az számít, hogy szombaton sikerüljön kivívni a bennmaradást.

Emiatt veletek, olvasókkal is nagyon szigorúak leszünk: sem a Facebook oldalunkon, sem pedig itt a honlapunk kommentzónájában nem szeretnénk provokatív jellegű, hangulatkeltő hozzászólásokat olvasni. Az ilyen jellegű kommenteket ezen a héten kivétel nélkül moderálni fogjuk. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lehetne kritizálni, sőt, az olyan jellegű kritikát továbbra is szívesen vesszük, ami a csapat szempontjából előremutató, és nem az a célja, hogy hergeljen, uszítson adott személyek ellen. Ez a hét szóljon arról, hogy kimutassuk a támogatásunkat a csapat irányába, szóljon arról, hogy együtt szurkoljuk ki a bennmaradást!

Úgyhogy arra kérnénk mindenkit, hogy fogjunk össze, tegyünk félre mindent, támogassuk a csapatot, mert most nagyon rájuk fér! A kritikákkal pedig ráérünk a szezon vége után, most felejtsünk el mindent, és koncentráljunk a szombati sorsdöntő összecsapásra. Arra buzdítunk ezúttal is mindenkit, hogy aki csak teheti, keljen útra szombaton, legyen ott Mezőkövesden, és velünk együtt szurkolja ki a bennmaradást! Hajrá Loki!

LokiBlog admincsapat