LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Május legjobbja: Aleksandar Jovanovic

Utolsó szakaszához érkezett a hónap legjobbja szavazás-sorozatunk, hiszen májussal véget ért a 2016-2017-es szezon. Május nagyon fotnos hónap volt, hiszen egészen az utolsó meccsig ádáz harcot folytattunk a bennmaradás kiharcolása érdekében, ami szerencsére sikerült is. Ennek a periódusnak pedig a nemrégiben szerződést hosszabbító Jovanovics volt a legjobbja szerintetek.

majlegj

majuszavazas.jpg2Aleksandar Jovanovic lett végül a befutó, méghozzá magabiztos fölénnyel: a szavazók 35%-a látta őt májusban a legjobbnak. Nem érdemtelenül, hiszen az előző hónapban tényleg kiváló játékot láthattunk tőle, ráadásul két gólt is szerzett, ezek közül a Diósgyőr elleni pedig rendkívül fontos volt, hiszen azzal a találattal szereztük meg a vezetést. A második legtöbb szavazatot kapó Könyves Norbert sem panaszkodhat egyébként, rá éppen a szavazók negyede voksolt (25%). A harmadik helyre kapusunk, Branislav Danilovic futott be 9%-kal.

Ezzel pedig végére értünk az egész évben tartó szavazás-sorozatunknak, kialakultak a hónap legjobbjai. Amint az a fenti képen is látható, a nyolc vizsgált időszakban hét különböző játékosunk végzett az élen, az egyetlen duplázó Branislav Danilovic volt. Jövő héten pedig elindítjuk a szezon legjobbja szavazást, amit idén picit megreformáltunk, de erről majd az idevonatkozó cikkünkben írunk részletesebben.