LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Lásd, mi zajlik körülöttünk

A mai cikk rövid lesz, de velős. Számolgassunk és nézelődjünk kicsit!

3123

Mielőtt azt gondolnád, ismét egy cikk, ahol megmondjuk a magunkét, vagy számolgatunk a következő fordulók kapcsán, rossz lóra tettél. Azt meghallgathatod majd a Heti hármas podcastunkben. A podcastunk pedig a YouTube-csatornánkra kerül fel, ahogy már oly sok, pontosan 350 videó! Ebből az alkalomból készül ez a rövid cikk, no meg abból, hogy a szombati napon élő bejelentkezést tudtunk készíteni nektek köszönhetően a YouTube-ra.

Azért nektek köszönhetően, mert kell egy bizonyos feliratkozószám a mobilos élő felvételkészítéshez és feltöltéshez (igen, a Semleges Térfél is a YouTube élő módját használja, de számítógépről Hangouts formájában, nem pedig mobiltelefonról). Ez azt is jelenti, hogy mostantól a meccsekről történő élő bejelentkezéseink nem Facebookon, hanem YouTube-on lesznek láthatóak. Ennek azért örülünk nagyon, mert így a videóink megmaradnak e portálon, míg a Facebookon egy hét elteltével már a süllyesztőbe keverednek.

Az első videó csatornánkra 2014 júniusában került fel, azóta pedig összesen 359.952 megtekintést számlálunk, 1.478.762 percnyi nézésidővel (mintha valaki egyhuzamban 1026 napig nézné a csatornánkat). Amire különösen büszkék vagyunk a megtekintés átlagos időtartama: 4 perc 6 másodperc. Ez ugyanis azt jelenti, hogy amit készítünk, az tényleg érdekel benneteket és ennek nagyon örülünk.

Vannak itt mérkőzéseken készült videók, élő közvetítés kapcsán feltöltöttek, a Nagyerdei Stadion átadásával kapcsolatos anyagok, saját készítésű összefoglalók a közvetítésünkkel, közel 40 DVSC- 32 rangadó és 30 heti hármas és 10 EB podcast, szezon összefoglaló videók (pl. a idény góljai), elemző videók, gólmámorok. No és persze vannak az olyan egyedi tartalmak, mint a Pontes interjú (eddigi legnagyobb projektünk, tekintve, hogy több részletben, feliratozva és narrálva is felkerültek korábbi edzőnk gondolatai); vagy mint a legtöbb megtekintéssel büszkélkedő Magyarország – Románia futsalmérkőzés utolsó 5 perce, ahol az utolsó másodpercek Dróth góljának köszönhetően olyan eufóriában volt részünk, mint talán még soha.

A DVSC-Skonto 9-2-es mérkőzés összefoglalóját, a Lebuktál Elemér és a Potyalizi akcióban videóinkat is több mint 10 ezren láttátok, de ugyanezzel büszkélkedhet a DVSC – Honvéd 2-5-ös meccs elemzése, vagy a Kondás Elemér interjúiból összevágott Trendie mix.

És természetesen nem állunk le! Idén nyáron a támogatásaitoknak köszönhetően, alapos utánajárás után egy akciókamerával gazdagítottuk technikai hátterünket, így beindítottuk LokiVlog sorozatunkat, mely reméljük sokatok tetszését és érdeklődését elnyeri.

Na de mint minden cikk, ennek is van ám egy komoly kifutása és üzenete. Két dologra kérnénk: az egyik, hogyha tetszenek a videóink, akkor iratkozz fel a csatornánkra! Szeretnénk elérni az 1000 főt, hogy a YouTube is többször emelje ki videóinkat. Ennek most nagyjából a felével rendelkezünk, viszont minden feliratkozás sokat segítene. Természetesen, ha a feliratkozás melletti harang gombot megnyomod, vagy éppenséggel a videóink alatt a tetsziket is kiválasztod, még jobban örülni fogunk, de ez már másodlagos.

Ahhoz, hogy minél jobb tartalmakat gyártsunk, megkeresett minket egy külső cég, a bet365 online kaszinó, amely támogatna bennünket. Ez egyelőre csak egyszeri történet, de minél többen kattintotok a magyar felhasználóknak készített, bet365 Bónuszkód hivatkozásra, annál jobban megörvendeztetitek őket. A többit pedig rátok bízzuk! 😉

Köszönjük, hogy itt vagytok velünk, hogy megtiszteltek az állandó figyelmetekkel, a tartalmat nektek gyártjuk, így bármilyen észrevételt, vagy javaslatot örömmel fogadunk!

Hajrá Loki!
Csibu