LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Mikor lesz már vége?

Vajon van-e nagyobb szégyen annál, hogy az NB III-ból kiesik a DVSC második számú csapata? Ma beigazolódott az örök mondás: Mindig van lejjebb! ELÉG VOLT!

stop

Június 5-én megírtuk, hogy kiestünk az NB III-ból és megírtuk, mindezt milyen szégyenteljes körülmények között sikerült összehozni. Aki lemaradt róla, vagy csak szeretné újra felidézni, számára itt továbbra is megtekinthető.  Két részletet azonban így is idéznék:

„Vajon megmarad-e a DVSC-DEAC ezek után? Vajon melyik a nagyobb szégyen? Megye I-ben játszatni a DVSC ifjú tehetségeit és kiöregedő futballistáit vagy megszüntetni egy olyan csapatrészt, mely egykor sikeres és hasznos volt…” „Vajon történik-e menesztés? Vajon annyi megalázó akadémiai történet után lesz-e valaki aki végre beismeri: hibáztunk? Vajon lesz-e olyan, akinek ehhez már nincs gerince? Vajon a vezetőség tesz-e bármit is?”

A mai napon végleges választ kaptunk kérdéseinkre. Olyan választ, amivel rémálmainkban ijesztgettük egymást. Olyan választ, ami a jelenlegi DVSC-t ismerve várható volt, mégis, nagyobb szégyen a kiesésnél is! Itt a válasz: Készül a második csapatunk.

A DVSC jelenlegi vezetősége SZEMBEKÖPI saját szurkolóit, MEGALÁZZA saját NB I-es játékosait, KICSINÁLJA az Akadémián nevelkedő egykori és jelenlegi labdarúgóit, FELÉGET mindent, amit Debrecennek adott az elmúlt 20 évben, LEJÁRATJA saját magát és mindenkit, akinek valaha is köze volt a Lokihoz!

Kell részleteznem? Rendben. Már önmagában megalázó, hogy „a következő szezonban a megye I-ben indul”, arról nem beszélve, hogy a feljutás onnan talán nehezebb mint az NB III-as bennmaradás. De rendben, ezt hozta magával a kiesés, mindennek van következménye. Vagy nem mindennek? „Gyarmati András irányítja majd az együttest.” Az a Gyarmati András, akinek a vezérletével kiesett a csapat, aki képtelen volt arra, hogy a rá bízott értékeket ne herdálja el, akit – beszéljetek bármelyik akadémistánkkal – a saját játékosai utálnak, aki karriereket tett tönkre. De ha nem így lenne, és ő lenne a világ legjobb edzője, akkor sem érteném, egy ilyen megalázó kiesés után miért nem váltják le posztjáról.

gyarmatimeme

„A keret még nem alakult ki.” Két hét múlva kezdődik a megye I-es bajnokság, de még nincs kialakult keretünk. Látszik, hogy komolyan vesszük a feljutás kérdését! „A mérkőzéseken többen visszajátszanak majd az első csapatból.” Hű, de fognak ennek örülni sokan! Idejönnek NB I-re, aztán megye I-ben kell játszaniuk. Ezt mégis, hogy képzelték? Ráadásul ezzel megint azt érik el, hogy nem lesz összeszokott a csapat, lesérülhetnek az elsőosztályba tartozó keret tagjai, az akadémistáink pedig kevesebb lehetőséget kapnak. Éljen!

mengolo

Hogy mindezt még tovább fokozzuk, ma megjelent egy interjú, melyben Brkovicot kérdezték távozásáról. A teljes interjút itt olvashatjátok, de kiragadnánk belőle egy részletet: „beszéltem az elnökkel, de ő azt mondta, még hat hétre szükségem van ahhoz, hogy bevethető legyek. Ez nonszensz. Emellett tíznapos próbajátékon is részt kellett volna vennem, hogy Debrecenben folytathassam. Olvastam, hogy Szima Gábor azt nyilatkozta, sok pénzt akartam, de ez nem igaz.”

A DVSC jelenlegi vezetősége SZEMBEKÖPI saját szurkolóit, MEGALÁZZA saját NB I-es játékosait, KICSINÁLJA az Akadémián nevelkedő egykori és jelenlegi labdarúgóit, FELÉGET mindent, amit Debrecennek adott az elmúlt 20 évben, LEJÁRATJA saját magát és mindenkit, akinek valaha is köze volt a Lokihoz!

Felháborító az, ami jelenleg szeretett klubunknál zajlik. Kérném a tisztelt TULAJDONOSOKAT, AZ ÖSSZESET, hogy kapják már össze magukat és tegyenek rendet, mert ez így már tényleg nem mehet tovább!