LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

7/3 – Félnünk kell a kieséstől?

Ezen a héten is három témát boncolgatunk a Heti Hármas adásunkban. Egyik pontunk ezúttal Herczeg András figyelmeztető nyilatkozataival foglalkozik, miszerint figyelnünk kell a tabella alját is, mert könnyen kiesési gondjaink lehetnek. Arra kerestük a választ, hogy van-e okunk félni?

Ezen a héten JuveFan1897 és Lucas beszélgettek.

Heti témáink:

  1. Herczeg András szinte minden nyilatkozatában kitér arra, hogy ő nézeget hátrafelé, és a kiesés elkerülése a pillanatnyi célunk. Látunk-e arra reális esélyt, hogy valóban kiesési gondjaink lesznek, illetve mi az a pontmennyiség, ami biztosan elég lenne a bennmaradáshoz?
  2. A tavaszi szereplésünket jócskán meghatározzák a hiányzók. Jovanovics eddig eltiltás miatt nem játszhatott, Mengolot eddig sérülés miatt nem tudta bevetni a stáb, miközben egy-egy meccs erejéig nélkülöznünk kellett már Bényeit, Szatmárit és Filipet is, Ferenczire pedig nem számíthatunk a szezon hátralévő részében. Közülük kinek a hiánya a legmeghatározóbb, illetve ki lenne az a játékos, akinek a hosszabb távú kiesése a legnagyobb problémát okozná?
  3. Szerdán kupameccs következik, a Honvéd otthonában kezdünk. Mennyire fogja felforgatni a kezdőt Herczeg András, illetve jelen helyzetünkben benne van-e az, hogy beáldozzuk a kupát? Pihenésre pedig nincs idő, hétvégén már a Mezőkövesd következik, mire számítunk azon a meccsen?