LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

7/3 – Minden csak motiváció kérdése?

Ismét egy rendhagyó Heti Hármas adással jelentkezünk, már ami a formátumot illeti. Ezen a héten a motiváció kérdése volt a középpontban, hiszen nagy visszhangot váltott ki Tőzsér állítólagos balmazújvárosi monológja. Így természetesen ezzel, a Felcsút ellen látott hozzáállásról, valamint az Újpest elleni esetleges motivációról beszélgettünk ezen a héten.

Ezen a héten JuveFan1897, CsibuLucas és Enderson nyilvánított véleményt.

Heti témáink:

  1. A hírek szerint Tőzsér azt mondta Újvároson a meccs után a szurkolóknak, hogy nem voltak elég motiváltak, ezért is tiltakoztak az ultráink hasonlóképp a Felcsút ellen az első félidőben. Mi a véleményed, ez a kijelentés minek szólhat: nem érdekli őket a dobogó és a nemzetközi indulás, vagy burkolt célzás arra, hogy mondjuk csúsznak a fizetések?
  2. A Felcsút elleni két ellentétes félidő miből fakadhat? Rossz felfogásban kezdtük a meccset, vagy már megint nem sikerült kellő motivációt szereznie a csapatnak? Ez esetben miért játszottunk jobban a második félidőben?
  3. Az Újpest elleni meccsen még mindig van esélyünk a dobogóra és/vagy a nemzetközi szereplésre odaérni. Mit vársz a meccstől, van-e esélyünk a vélhetően nem sok motivációval pályára lépő Újpest ellen?