LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Május legjobbja: Haris Tabakovic

Véget ért a májusi szavazás, döntöttetek arról, hogy ki legyen a hónap legjobb játékosa. Ezúttal nem sok nyitott kérdés volt, egy játékos teljesítménye kimagaslott a többieké közül, ő pedig a házi góllövő versenyben is élen végző Haris Tabakovic lett.

Ahogy a bevezetőben említettem, ebben a hónapban nem sok izgalom akadt a szavazásban, ugyanis egyrészt a csapat teljesítménye is visszább esett, emellett sérülések miatt kevés játékos volt, aki az utolsó hónapban kettőnél több meccsen pályára léphetett volna. A májusi szavazást így Haris Tabakovic nagyon simán húzta be, ugyanis szavazóink 70%-a látta őt a legjobbnak. Nem volt ez meglepő, hiszen öt gólt szerzett a vizsgált időszakban, a szezon utolsó részében ő volt a csapat kulcsjátékosa. A második helyen most berobban fiatal tehetségünk, Kusnyír Erik végzett, őrá 17% voksolt, játékával tehát nem csak a szakembereket, hanem a szurkolókat is meggyőzte. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára ezúttal kapusunk, Nagy Sándor állhatott fel, de őrá már az olvasók csak 5%-a szavazott.

Ezzel pedig végére is értünk a 2017-2018-as szezon hónap legjobbja szavazás-sorozatának, ami csak egy dolgot jelenthet, hamarosan kezdődik a szezon legjobbja szavazás. Idén is szűkíteni fogjuk a jelöltek listáját, a lebonyolítás pedig hasonló lesz a tavalyihoz. Jövő héttől tehát ti is dönthettek arról, hogy ki volt 2017-2018 legjobb Loki játékosa.