LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Tizenkettes VB tippjáték!

Alighogy befejeződött a TIzenkettes 2017-2018-as idénye, máris indul a következő bajnokságunk, ami az oroszországi VB idején nyújt majd egy kis szórakozást és versengést. A részletekért olvass tovább!

A héten lezártuk az NB I-es tippjátékot, eredményt is hirdettünk, a szezont pedig „archiváltuk”, bekerült a korábbi versenyek közé. Most pedig máris indul új játékunk, melyben a VB meccseit tippelhetitek meg. A szabályok továbbra is változatlanok, minden fontos információt megtaláltok a tippjáték oldalán a ‘Szabályzat’ menüpont alatt.

www.lokiblog.eu/tizenkettes

Egy apró változás viszont mégis lesz a megszokott formátumhoz képest, de ez inkább előnyösnek mondható: minden mérkőzés külön tippelhető, nincsenek előre kiírt tippelési határidők. Minden egyes csoportmérkőzést az adott találkozó kezdő sípszaváig megtippelhettek! Így akár előre meg lehet tippelni a teljes csoportkör meccseit, akár fordulónként is, de ha igazán taktikusok vagytok, akkor az utolsó pillanatokig is kivárhattok.

Ezúttal nem ajánlunk fel nyereményt a győztesnek, VB tippjátékunk célja csupán a szórakoztatás és a baráti versengés. Tippelésre fel, győzzön a jobbik!