LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Tizenkettes – indul az új szezon!

Épp csak véget ért a világbajnokság, máris kezdődik az NB I 2018-2019-es szezonja. Ezzel egy időben befejeződött vb tippjátékunk is a Tizenkettesben, és örömmel jelentjük be, hogy az új NB I-es idényben is meghirdetjük a versengést.

A vb idejére meghirdetett versenyünknek közel 50 aktív résztvevője volt. A mezőnyből ezúttal ketten jócskán kiemelkedtek, már a csoportkör után elhúzott a mezőny többi tagjától dvsc4ever és nenad1988, kettejük között végül egyetlen pont döntött előbbi javára, aki a 64 mérkőzésből 47-nek találta el a kimenetelét. Gratulálunk kettejüknek, szép teljesítmény volt. A harmadik helyre az admin csapat becsületét megmentő JuveFan1897 futott be 39 találattal.

Szombaton viszont már rajtol az NB I új idénye, a tippverseny pedig ismét újraindul. A feladat ezúttal is a megszokott lesz, nevezetesen helyesen megtippelni a fordulók mérkőzéseinek kimenetelét. Idén azonban egy kis újítást is belecsempészünk a játékba, minden fordulóban lesz ugyanis egy plusz kérdés, ami a DVSC aktuális mérkőzésére vonatkozik. Itt olyan dolgokat kell majd helyesen megtippelni, hogy hány szöglete, szabálytalansága, vagy épp kapura lövése lesz a Lokinak és értelemszerűen a három előre megadott válasz alapján kell 1-est, x-et, vagy 2-est nyomni.

www.lokiblog.eu/tizenkettes

Várunk tehát idén is mindenkit a megmérettetésre, tippelésre fel!