LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Best of LokiBlog & ST 2018

Az év utolsó napján már évek óta összegyűjtjük számotokra az év során elkövetett bakikat és vicces momentumokat, amiket jellemzően podcast adásainkban követtünk el. A tavaly már Best of LokiBlog címre keresztelt humoros összeállításunk alapanyagát idén a podcast adások mellett a LokiZóna élő adásai, valamint egyes vlog epizódjaink momentumai adták. 

Idén ráadásul dupla anyaggal készülünk, hiszen a saját műsorainkkal párhuzamosan hétről hétre ott vagyunk a Semleges Térfél élő műsoraiban is, így ezúttal az ottani legjobb jelenetekről is készült egy külön videó. Ezzel a két összeállítással készültünk most számotokra az év utolsó napján, egy óra tömény szórakozás!

A két videó premierként kerül bemutatásra, 12 órától a Best of LokiBlog 2018, 12:30-tól pedig a Best of Semleges Térfél 2018 összeállítást tekinthetitek meg YouTube-on, így egyikről sem maradtok le. Amennyiben későbbi időpontban olvassátok ezt a cikket, akkor ez az információ nem releváns. 🙂

A LokiBlog teljes szerkesztősége DVSC sikerekben gazdag boldog új évet kíván minden kedves olvasónak! Tartsatok velünk 2019-ben is!