LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Március legjobbja: Pávkovics Bence

Lezártuk a szavazást, több mint 300-an voksoltak arra, hogy ki volt március hónap legjobbja. Az eredménysor vegyes volt, nem szórtuk a gólokat, nem nagyon akadtak kimagasló egyéni teljesítmények, így ezúttal nem is a látványos játékot díjazták az olvasók. A legjobb ugyanis ezúttal egy védőjátékos, név szerint Pávkovics Bence lett!

Az előző hónapban tehát mondhatjuk, hogy inkább a védelmünk brillírozott, három mérkőzést is sikerült lehozni zsinórban kapott gól nélkül. Ebben nagy szerepe volt a mostani szavazás győztesének, Pávkovicsnak, akit olvasóink 34%-a látta ezúttal a legjobbnak. A második helyre Tőzsér Dániel futott be a szavazatok 16%-ával, míg a dobogó harmadik fokára kapusunk, Nagy Sándor állhat fel, akit 15% látott a legjobbnak. Ezúttal tehát tényleg nem a látványos játék és a kiváló technikai képességek döntöttek, sokkal inkább a fegyelmezett, taktikus játék. Ezzel pedig Nagy, Bódi, Kusnyít és Zsóri után Pávkovics az ötödik játékos ebben a szezonban, aki szavazást tudott megnyerni.

Amint az látható, már csak két hónap, április és május van hátra, aztán eldől, hogy ki lesz az idei szezon legjobb játékosa!