LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

November legjobbja: Tomas Kosicky

Hullámzó hónapot tudhatunk magunk mögött, volt részünk történelmi hazai vereségben, bravúros idegenbeli győzelemben, de pocsék és elfogadható játékot is láttunk a csapattól. A kiszámíthatatlanság átjárja a csapatot, így az is váratlannak hatott, hogy olyan játékos lett a hónap legjobbja, akiről két hete még aligha gondoltuk volna, hogy egyáltalán csak szóba jön a neve. Ő pedig nem más, mint cserekapusunk, Tomas Kosicky.

Nagy Sándor sérülése miatt a Fradi elleni mérkőzés második félidejében szállt be szlovák kapusunk, és gyorsan kapott is három gólt. Aztán végigvédte a Kisvárda és ZTE elleni meccseket, nem is akárhogyan. Előbbi meccsen neki köszönhettük, hogy nem lett csúnyább a vége, míg a múlt héten gyakorlatilag az ő parádés védéseinek hála győztünk, és hoztuk le hosszú idő után kapott gól nélkül a Zalaegrszeg elleni meccset. Így aztán végeredményében mégsem annyira meglepő, hogy a szavazók 36%-a szerint ő volt a legjobb ebben a hónapban. A második helyet Kusnyír Erik szerezte meg 27%-al, ő ebben a hónapban megszerezte első NB I-es gólját, és minden meccsen a jobbak közé tartozott. A dobogóra Haruna Garba fért fel, rá 15% szavazott, nyilván a múlt heti két gólja miatt (is).

Összességében ez még mindig nem egy olyan hónap volt, amire szívesen emlékszünk vissza, ám legalább láttunk jó egyéni teljesítményeket. A szavazás-sorozatunk pedig még nem ért véget, idén még három tétmeccs vár a csapatra, így december legjobbjára is szavazhattok majd hamarosan.