LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Az évtized csapata – Szavazz!

Januárban nem csak új év, hanem kvázi egy új évtized is kezdődött – bár erről éles viták zajlanak világszerte, de most ne menjünk bele abba, hogy az új évtized 2020-ban vagy 2021-ben kezdődik. A lényeg, hogy mi most keressük a 2010-es évek legjobb Lokiját!

A játék nagyon egyszerű. Mi összegyűjtöttük azon futballistákat, akik 2010 és 2019 között a DVSC meghatározó szerepet töltöttek be, és posztonként csináltunk egy szűkített listát. A ti dolgotok az, hogy összeállítsátok az álomcsapatot: minden posztról válasszátok ki azt a játékost, aki szerintetek az elmúlt 10 év legjobbja volt!

A felállás a jól megszokott 4-4-2, amit a legtöbbször alkalmazott a csapat az elmúlt tíz évben. Minden posztra kérünk tehát egy-egy jelölést, kivéve a belső védők és a csatárok, ezeken a posztokon pontosan két játékost kell majd jelölnötök. És természetesen minden csapat mellé kell egy vezetőedző is, így annak személyét is szavazásra bocsájtjuk. Az egyes posztokon második legtöbb szavazatokat kapó játékosok kerülnek majd a virtuális cserepadra. Eredményt egy hét múlva hirdetünk, addig is szavazásra fel!