LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Őszi álomcsapatok

Az őszi szezon lezárultával itt az ideje a számvetésnek, megvizsgáljuk, hogy különböző szempontokat figyelembe véve mely játékosaink hogyan teljesítettek ebben 4.5 hónapban. Emellett pedig megválasztjuk az őszi szezon álomcsapatát is.

Mérkőzéseket követő szavazások

Idén már nem osztályozzuk a játékosok teljesítményét, így ezúttal elmarad az átlagosztályzatok alapján felálló játékossorend és álomcsapat is. Van azonban lehetőségetek szavazni minden összefoglaló cikkünkben a mérkőzés legjobbjaira. Mi az első három helyezettet pontszámmal jutalmazzuk (4-2-1 felosztásban), így ezek alapján viszont tudunk rangsort felállítani. Nézzük, hogy 21 fordulót követően mi a helyzet!

Bárány Donát kényelmes előnnyel vezeti a rangsort, ami nem meglepő, hiszen a csapat húzóembere volt ősszel, 12 góljával pedig a házi gólkirály is jelenleg. Őt választottátok meg legtöbbször a mérkőzés legjobbjának (6-szor a 20 meccsből), és összességében is őt jelöltétek a szavazások alkalmával a legtöbbször valamelyik pozícióba (13-szor).


InStat

Idén nem szenteltünk külön rovatot az InStat statisztikáknak, most azonban megnézzük, hogy a játékosok egyéni teljesítményét mérő InStat Index alapján kik voltak a csapat legjobbjai.


A LokomotívBlog álomcsapata

Mint említettem, idén nem osztályozunk, de mégis szerettük volna a szubjektív véleményünk alapján egy őszi álomcsapatot megválasztani. Mindegyik szerkesztő összerakta a maga álomtizenegyét (az egyetlen szabály az volt, hogy csak azok közül lehetett választani, akik legalább 8 mérkőzésen pályára léptek az ősszel. A legtöbb jelölést kapó játékosokból állt össze az álomcsapat, lássuk!