LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Játékoskeringő – 2021/2022 tél

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.com oldalon.

Érkezett: 

Távozott: 

  • Németh Krisztián (szerződésbontás)
  • Mező Péter (Tállya)
  • Maruscsák Jan (Karcagi SE)
  • Gellén Balázs (szabadon igazolható)
  • Szabó Kornél (Cigánd)

Hosszabbított:

Profi szerződést kötött:


Hírek, pletykák:

[02/23] A magyar átigazolási piac már több, mint egy hete bezárt, így mi is zárjuk ezt a rovatunkat. Nyáron folytatjuk!

[02/14] A Budapest Honvéd második csapatából igazolt fiatal játékost a DVSC. A 18 éves Rácz Balázs támadóként az idei szezonban 19 mérkőzésen 5 gólt szerzett az NB III-ban.

[02/14] A magyar átigazolási piac ma éjfélkor zár, ezt követően már csak szabadon igazolható játékosok szerződtetésére van lehetőség.

[02/13] Zuhanyhíradóból származó információk szerint Korhut Mihály az átigazolási időszak hajrájában Diósgyőrbe vagy Nyíregyházára szerződhet.

[02/10] Négy fiatal távozását jelentette be a DVSC: Mező Péter, Maruscsák Jan, Gellén Balázs és Szabó Kornél is máshol folytatja. Előbbi három a második csapat tagja volt, utóbbi a DEAC-nál szerepelt kölcsönben.

[02/07] Hetek óta nem történik semmi érdemleges a csapat körül átigazolásokat tekintve, és bár Tőzsér szerint még igazolhatunk február közepéig, az eddigi célpontok már nem valószínű, hogy érkezni fognak. Nem kapcsolódik szorosan a Lokihoz, de a hírek szerint a Kasimpasa fél évre kölcsönadná Varga Kevint, aki elképzelhető, hogy visszatért Magyarországra. Talán éppen Debrecenbe…

[01/27] Az NSO információi szerint a szövetség azzal is segíti az egyesületeket, hogy már nem limitálja a keretlétszámot: a klub kötelékébe tartozó fiatalokkal eddig is bármikor feltölthető volt az állomány, ám az elnökség hozzájárult a keretek maximális létszámának eltörléséhez is. Nincs tehát ilyen jellegű akadálya annak, hogy új játékosokat szerződtessünk.

[01/25] Ferenczi János szerződését két és fél évvel meghosszabbította a klub, az új kontraktus így 2024 nyaráig él.

[01/24] Tőzsér Dániel a dehirnek nyilatkozott a téli átigazolásokról. Elmondása szerint a keret mennyiségre és minőségre is megvan a bennmaradás eléréséhez, de várhatóak még játékosmozgások. Dzsudzsák Balázsért valóban érdeklődött a DAC, de hivatalos ajánlat nem érkezett. Befejező csatárra mindenképp szükség volt a télen.

[01/21] Bényei Ágostonnal szerződést hosszabbított a klub, az új kontraktusa további 3.5 évig, tehát 2025 nyaráig szól

[01/20] Markai Gábor nem lesz a DVSC játékosa, ugyanis információink szerint a Győri ETO-hoz szerződik Diósgyőrből.

[01/17] A tegnapi hírek igaznak bizonyultak, a klub szerződtette Dorian Babunskit. A támadó 2.5 évre írt alá a DVSC-hez.

[01/16] A zte.hu-n megjelent bolgár lapértesülések szerint Debrecenben folytatja pályafutását Dorian Babunski. A 25 éves támadó a nyár óta szintén a DVSC-ben játszó David Babunski öccse, a Botev Vratsa együttesében idén 18 bajnokin 10-szer volt eredményes. A dsport.bg információi szerint Dorian Babunski szerződése nyáron járt volna le bolgár klubjánál, a DVSC 100 ezer euróért szerezheti meg játékjogát, holnap orvosi vizsgálaton vesz részt Debrecenben, majd hivatalosan is bemutatásra kerül a Lokinál.

[01/15] MTK-s forrás szerint Poór Patrik szívesen visszatérne nevelőegyesületébe. A 28 éves védő két részletben 8 évig volt a kék-fehérek játékosa.

[01/12] Angyalföldről származó információk szerint érdeklődünk Hidi M. Sándor iránt. A 20 éves középpályás tavaly alapember volt a fővárosi csapatban, köszönhetően a fiatalszabálynak, idén viszont mindössze alig 300 percet játszott 10 bajnokin. Szerződése még két évig köti a Vasashoz.

[01/10] Mai közleményével pontot tett a Dzsudzsák-saga végére a klub. Bár a sajtó az elmúlt napokban kvázi már „eladta” őt, értesüléseink szerint már bő egy hete eldőlt, hogy marad Debrecenben, igaz, az év végén még jó esély mutatkozott a dunaszerdahelyi folytatásra.

[01/07] Suljic érkezését lassan kizárhatjuk, a játékos maga nyilatkozta, hogy pillanatnyilag nem opció számára a magyarországi folytatás.

[01/07] A Diósgyőrből távozni készülő Makrai Gábor lehet az egyik kiszemeltünk. A 25 éves támadó karrierje ígéretesen indult, de az elmúlt 3.5 évben mindössze 600 játékperc jutott neki bajnoki mérkőzésen a DVTK-ban…

[01/04] A korábban Gróf Dáviddal is szóbahozott AEL Limasszol szerződtette a velünk is szóbahozott Megyeri Balázst, így gyakorlatilag mindkét hálóőr sorsa eldőlt: előbbi marad, utóbbi nem jön.

[01/04] A DVSC közös megegyezéssel felbontotta Németh Krisztián szerződését. A 33 éves támadó szeptember végén csatlakozott a klubhoz, nyolc tétmérkőzésen kétszer volt eredményes az ősszel.

[01/03] Bobál Dávidnak nyáron lejár a szerződése a Zalaegerszegnél, nagy rá az esély, hogy már a télen távozzon. A Vasas és a DVSC a két érdeklődő klub.

[01/03] Az NSO szerint Gróf Dávidot távozása esetén a Törökországban légióskodó Megyeri Balázs pótolhatná.

[01/02] Értesüléseink szerint mégis van valóságalapja annak a híresztelésnek, hogy Dzsudzsák Balázs a Dunaszerdahelyhez szerződhet. Hamarosan okosabbak lehetünk.

[01/01] Egyik lehetséges kiszemeltünkkel, Asmir Suljiccsal szerződést bontott a DVTK, így a játékos szabadon igazolható, de több kérője is akad.

[12/26] Fehérvárról származó információk szerint már az ősszel szemet vetettünk a Vidinél a tartalékok közé száműzött Elek Ákosra. A 33 éves játékos már másfél éve nem tagja a felnőtt keretnek, azóta csak NB III-as bajnokikon játszott.

[12/25] A zte.hu portálon megjelent infók szerint a kapust kereső ciprusi AEL Limasszol célkeresztjében van Gróf Dávid.

[12/22] Egyelőre néhány pletyka merült csak fel az esetleges érkezők és távozók kapcsán. Előbbi kategóriába tartozik Asmir Suljic, a DVTK szélsője, aki parkolópályára került Miskolcon, a hírek szerint az ő leigazolását Carrillo is szorgalmazná, korábban már dolgoztak együtt a Vidinél. Távozó oldalon újabban ismét Dzsudzsák Balázs neve merült fel, méghozzá a Dunaszerdahely kapcsán, ám véleményünk szerint ez egy fals infó, nincs napirenden a távozása.

[12/22] A DVSC a múlt héten közölte, hogy profi szerződést kötött a felnőtt csapatba nemrég berobbant Baranyai Nimróddal. A fiatal szélső védő 3.5 évre, 2025-ig írt alá.

[12/22] Újra itt a játékoskeringő! Az őszi szezon végeztével ismét itt a pletykák időszaka, egészen februárig érkeznek majd a hírmorzsák az esetleges érkezőkről és távozókról. Igyekszünk ismét naprakészek lenni!


>>> A korábbi rovatokért kattints ide! <<<