LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Slimane Bouadla

slimane_bouadlaMivel a válogatott mérkőzések egy hatalmas hasadékot vágnak a bajnokság hegyvonulatába, ezért a pécsi meccsel lezárul egy szakasz, amely pont olyan, mint egy alaptábor: tök jó, itt vagyunk, pihenhetünk, de ennél sokkal nehezebb lesz, az tuti. Pihenőre szükség van, hiszen ezen a parányi szakasz után – illetve röviddel előtte – sajog, fáj, szúr minden, ami csak sajoghat, szúrhat, fájhat. Valami tartalékolás, egy kis óvatosság elkél. Pótlék pedig van. Használjuk.

Mindig lehet találni indokot. Ha akarok valamit, vagy ha nem, akkor is. Alkalom minden héten van, aztán kiderül, hogy történik-e bármilyen lépés, vagy marad minden úgy, ahogy azelőtt.

Slimane Bouadla.

Adott az idő, adott a hely is. A Pécs, mint szakaszzáró mérkőzés fontos, hiszen kaphatunk érte pontokat, nem meglepő, eddig is ez történt, de több kockázati tényező is akad. A bajnokság attól szuper, hogy mindenkinek harminc meccse van, az ott szerezhető pontokkal lehet minél előrébb végezni, nem egyre kell all int mondani. Előretekintés, beosztás. Talán most ezek mentén lehetne haladni.

Slimane Bouadla.

Két éve berobbant valaki (Ady és a magyar irodalmi élet), egy srác, aki nem tett semmi különöset. Focizott. A saját felfogása szerint, ahogy egy mérkőzéshez hozzá kell állni. Ez nem csak a francia utánpótlás-képzés része, ez belülről jön, a saját mentalitása, amely a szocializációs környezet hatása. Egy éve meg hozta a tesóját.

Slimane Bouadla.

Felfedezhető a rokoni szál, már nem csak a külsőségek miatt, hanem a játékstílus! Na, az rendkívül hasonló. A történet is az lesz. Beszáll és lenyűgöz.

Slimane Bouadla.

Türelmesek vagyunk. Nagyot sem szeretnénk kívánni, meg mondani, csak perceket, nem egyet, nem kettőt, kicsivel azért többet. Fájni nem fog, sőt, még örülni is fogunk, elvégre csapatépítés van, vagy mi. A lényeg az lenne, hogy eldönthessük végre, ez a srác ér-e valamit, vagy nem.

Ha már van egy Slimane Bouadla, játszassuk.

Legyen itt az idő. A Pécs ellen.

Legyen ez: Verpecz – Lázár, Máté, Trninic, Vadnai – Slimane, Zsidai, Selim, Ferenczi – Szakály – Volas