LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Szükségünk van Rád!

Igen, ez pont az a cikk. Pont az, amit évek óta görgetünk magunk előtt. A görgetésnek márpedig most vége és kimondjuk: Szükségünk van Rád! Az, hogy pontosan milyen formán és módon kérjük segítséged, az alábbi cikk részletezi. Mielőtt azonban továbbolvasnál, készítettünk neked egy rövid videót!

A történet egyszerű: néhány blogger 2010-ben megalapította a LokiBlogot, mely nektek hála elképesztő növekedéssel Magyarország egyik leglátogatottabb sportblog oldala lett. Eddig kitartottunk, de úgy érezzük, hogy most már a ti segítségeteket is kérnénk. A következő LokiBlog idényben szeretnénk lehetővé tenni, hogy támogatásotokkal még profibb körülményeket teremtsünk. A Népsportról történő leválás, a megsűrűsödő élő közvetítéseink, idegenbeli túráink – itt jelenteném be, hogy véglegessé vált, hogy a LokiBlog is ellátogat az EB-re, így júniusban On Tour cikksorozattal jelentkezünk majd – leapasztották forrásainkat. Felajánlásaitokra hatalmas szükségünk van, melyet mi is meghálálunk. Ha nem okoz gondot számodra, hogy segíts nekünk, az alábbi 5 csomagunk közül válassz egy kedvedre valót!

Amennyiben nincs rá módod, azt is megköszönjük, ha megosztod másokkal. Egyéb ötletekre (pl. hirdetéselhelyezés) is nyitottak vagyunk, ezzel kapcsolatban az info@lokiblog.eu címen vedd fel velünk a kapcsolatot. Bárhogy is legyen, köszönjük, hogy mellettünk álltok, hogy rendkívül pozitív visszajelzéseitekkel támogatjátok azt, amit szabadidőnk terhére, csupán a labdarúgás és a DVSC szeretetéből fakadóan végzünk napról napra. Hajrá Loki, Hajrá LokiBlog!

1. Light csomag: 100 forint/hó a 2016/17-es idényre

likeE legkisebb csomaggal bekerülsz a támogatók névsorába, melyet szeretnénk minden videónkban, illetve egyes cikkeinkben megjelentetni, a teljes idény során. Amennyiben ezt a csomagot választod, az legalább 1200 forintos felajánlást jelent. Ettől felfelé bátran eltérhetsz, nem szabunk gátat annak, pontosan mekkora összeget szánsz nekünk e csomag választásakor. Az alábbi gombra kattintva eléred az űrlapot, melyen véglegesítheted támogatásod.

Ezt1

 

2. Mini csomag: 300 forint/hó a 2016/17-es idényre

konyoklokE csomaggal már nem csak bekerülsz a támogatók névsorába, hanem eljuttatunk számodra egy különleges, egyedi LokiBlog könyöklőt, mely az irodai, számítógépes asztalok különlegessége lehet. Amennyiben ezt a csomagot választod, az 3600 forintos felajánlást jelent. A gombra kattintva eléred az űrlapot, melyen véglegesítheted támogatásod.

Ezt2

 

3. Piros-Fehér csomag: 675 forint/hó a 2016/17-es idényre

polop polofA Piros-Fehér csomaggal már nem csak bekerülsz a támogatók névsorába, hanem egy piros vagy fehér alapszínű LokiBlogos pólót, illetve egy kis apróságot, egy LokiBlog hűtőmágnest, ami ugyan nem világszenzáció, de szeretnénk ezzel is meghálálni támogatásod.
Amennyiben ezt a csomagot választod, az 8100 forintos felajánlást jelent. Az alábbi gombra kattintva eléred az űrlapot, melyen véglegesítheted támogatásod.

Ezt3

 

4. LokiBlog csomag: 1050 forint/hó a 2016/17-es idényre

bograCsak az igazán merészek vállalják be kedvenc csomagunkat, előre köszönjük már azt is, ha csak rágondolsz! Ezzel már nem csak bekerülsz a támogatók névsorába, és nem csak egy LokiBlog pólót, hanem hamarosan egy strapabíró LokiBlog bögrét is magad mellett tudhatsz. Amennyiben ezt a csomagot választod, az 12600 forintos felajánlást jelent. Az alábbi gombra kattintva eléred az űrlapot, melyen véglegesítheted támogatásod.

Ezt4

 

5. Mega csomag: 1950 forint/hó a 2016/17-es idényre

korso2Ez már az igazán brutális kategória, de ki tudja! A Mega csomaggal már nem csak bekerülsz a támogatók névsorába, és nem csak egy LokiBlog könyöklőt, pólót és hűtőmágnest, hanem egy gigantikus LokiBlogos söröskorsóban kortyolhatod kedvenc nedűdet. Mit szólsz? Amennyiben ezt a csomagot választod, az 23400 forintos felajánlást jelent. Az alábbi gombra kattintva eléred az űrlapot, melyen véglegesítheted támogatásod.

Ezt5

 

A támogatásokról általánosságban:

  • A felajánlott összegeket teljes mértékben a LokiBlog fenntartására fordítjuk. Blogunk non-profit alapon működik, a fent nevezett tárgyakat NEM áruljuk, némelyikkel maximum nyereményjáték formájában lehet találkozni. Egyetlen célunk vele a kedveskedés, az, hogy mi is adjunk valamit támogatásodért cserébe.
  • A választott csomagtól függetlenül, országon belül ingyen elpostázzuk részedre a csomagban foglalt termékeket.
  • A csomagok neve melletti összegek bár havi lebontásban vannak megadva, de ennek oka, hogy érzékeltessük: egy egész évre lebontva mekkora a támogatásod mértéke az adott csomag esetében. Bármelyik csomag esetén egyösszegű kifizetést kérünk, amelytől kivételes esetben, kérés esetén természetesen el tudunk térni.
  • A felajánlások megtehetőek úgy is, hogy bizonyos tárgyakat nem kérsz.
  • Külföldről is küldhető támogatás, de ez esetben is csak belföldre vállaljuk a postázást, különleges esetben EU-n belülre küldjük.
  • A felajánlások pontos összegét nem, de a felajánlók nevét maradéktalanul meg kívánjuk osztani olvasóinkkal – az űrlapon kitölthető, pontosan milyen néven fognak látni téged.


Bárhogyan is legyen, a LokiBlog tovább robog és minden cikkben azon leszünk, hogy kiszolgáljuk igényeiteket, hiszen a Lokinak rendkívül népes tábora van, csapatunk és a szurkolóink is megérdemlik, hogy többet foglalkozzunk velük és a lehető legkiterjedtebb tájékoztatást nyújthassuk.

A LokiBlog csapata