LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Loki Dream Team 2000’s – A teljes csapat

lokidreamteamOktóber 6-án hirdettük meg különleges szavazásunkat, mely során a 2000-es évek legjobb Loki játékosait kerestük posztonként. Két hét telt el, a szavazást pedig hétvégén lezártuk. Mivel hatalmas volt az érdeklődés, és rengeteg, közel háromezer szavazat érkezett, ezért úgy döntöttünk, hogy a végeredményt több részletben közöljük, négy különálló cikkben fogunk foglalkozni a Loki álomcsapatával. Záró cikkünkben összefoglaljuk az egész szavazást, és szó esik a végső, teljes csapatról.

Először is szeretnénk megköszönni a rengeteg szavazatot, hiszen közel háromezer ember vett részt ezen a voksoláson, ami nagyon szép szám (majdnem az idei hazai átlagnézőszámunk). Nyugodtan kijelenthetem, hogy mindenki számára jó érzés volt felidézni az elmúlt tíz év legjobbjait, és összeállítani belőlük egy álomcsapatot. Röviden akkor foglaljuk össze, hogy hogyan is alakultak a szavazások.

A kapus poszton Vukasin Poleksic diadalmaskodott, a szavazatok 30%-át begyűjtve.

A jobbhátvéd poszton meglepetésre Bodnár László végzett az élen, a szavazók 57%-a emlékszik rá szívesen a Levszkinek rúgott bombagólja miatt (is). A középső védő pozíciójában két névre kellett voksolni Éger László lett az első 36%-kal, a második pedig Mészáros Norbert, akire 29% szavazott, így ők alkotják a védelem tengelyét. A balhátvéd posztján csupa nagy név szerepelt, és nehéz volt választani, ennek ellenére Leandro simán nyerte a szavazást 55%-ával.

A középpálya jobb szélére örökifjú legendánk, Dombi Tibor került be, 54% voksolt rá. A védekező középpályás posztot jelenlegi játékosunk, Varga József kaparintotta meg, 59%-ával, míg a támadó középpályás legendás játékosunk, Sándor Tamás lett, akire 82% szavazott. A baloldali középpályás a Loki egykori gyémántja, Dzsudzsák Balázs lett, elsöprő fölénnyel nyerte kategóriáját a 84%-ával.

A csatárokra is két szavazatot lehetett leadni, és a két legtöbbet kapó került be a kezdőbe. A legtöbben Adamo Coulibalyra voksoltak, szám szerint 36%, a második pedig Igor Bogdanovics lett 21%-kal.

A csapat vezetőedzőjének a kiváló sikeredzőt, Herczeg Andrást választották meg olvasóink, 65% tette le voksát mellette.

A cserepadra a kategóriák második helyezettjei közül a hét legtöbb szavazatot kapó játékos ülhetett le, ők név szerint Csernyánszki Norbert, Bernáth Csaba, Komlósi Ádám, Ronald Habi, Böőr Zoltán, Kerekes Zsombor és Rudolf Gergely.

Minden csapatnak van kapitánya, és ez általában a legjobb, és/vagy a legnagyobb tekintéllyel bíró játékos szokott lenni. Megválasztjuk mi is a Loki Dream Team 2000’s csapat kapitányát, pontosabban ti választottátok meg, hiszen ezt a rangos pozíciót az a játékos töltheti be, aki a szavazás során a legtöbb szavazatot kapta. Ő pedig nem más, mint Dzsudzsák Balázs, aki amellett, hogy hatalmas fölénnyel nyerte meg posztján a szavazást, még a legtöbb szavazatot is begyűjtötte, hiszen a 2822 szavazóból 2382-en tették le mellette voksukat.

Lássuk tehát még egyszer, hogy hogyan is áll össze a csapat.

dtfinal4

Még egyszer köszönjük a sok szavazatot, és reméljük továbbra is olvastok minket. A szavazás posztonkénti pontos végeredményét a lenti linkeken nézhetitek meg.

>>> Loki Dream Team 2000’s – Kapus és védők <<<
>>> Loki Dream Team 2000’s – Középpályások és csatárok <<<
>>> Loki Dream Team 2000’s – Vezetőedző és cserék <<<
>>> Loki Dream Team 2000’s – A teljes csapat <<

>>> Loki Dream Team 2000’s – Kapus és védők <<<
>>> Loki Dream Team 2000’s – Középpályások és csatárok <<<
>>> Loki Dream Team 2000’s – Vezetőedző és cserék <<<
>>> Loki Dream Team 2000’s – A teljes csapat <<<