LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

DVSC – Puskás ÉLŐ rádiós közvetítés

lokipafceloRemek szezonkezdet: továbbjutás a Niksic ellen, gólparádé a Skonto ellen, a kettő között pedig utolsó perces góllal fordítás a Békéscsaba ellen. Vasárnap pedig tovább növelhetjük pontjaink számát, a Puskás Akadémia látogat a Nagyerdei Stadionba. Mivel egyik tv csatorna sem adja a mérkőzést, az első fordulóhoz hasonlóan most is élő, „rádiós” közvetítéssel jelentkezünk!

Két éve Felcsútról, tavaly a Lyon és a Young Boys ellen, múlt héten pedig Békéscsabáról közvetítettünk. A következő állomás pedig a Puskás Akadémia elleni hazai meccs. Elérkeztünk tehát a jubileumi ötödik rádiós közvetítésünkhöz!

Az adás 17:00-kor indul egy kis muzsikával (Lucas jóvoltából) és mérkőzésfelvezetővel, melyben Lucas is megszólal majd. Mindkét félidő élőben, folyamatosan hallható lesz, melyben nem az adatok és információk rengetegében próbálok elveszni, hanem azt közvetítem majd, mi zajlik a pályán. A félidők között is lesz egy kis különleges meglepetésünk, majd a találkozó végén a sajtótájékoztatón is megjelenünk.

ÉLŐ: DVSC – Puskás Akadémia

Az előző héthez hasonlóan most is próbáljuk interaktívvá tenni a közvetítést, így bátran használjátok a kommentzónát! 😉 Emellett kövessétek Facebook oldalunkat a friss infókért, illetve a mérkőzés során készített fotókért!

Hajrá Loki!
Csibu

Jó, ha tudod:
1. A közvetítés objektív
(tehát minden eseményt a helyén kezelünk, akkor is, ha az épp ellenünk szól).
2. A közvetítés elfogult (tehát veszettül örülünk a Loki gólnak és nagyon szomorúak vagyunk, ha az ellenfél szerzi azt).
3. A közvetítés amatőr (tehát ne várj hatalmas szófordulatokat, vagy showder szerű közvetítés).
4. Azt fogod hallani, mi történik a pályán (tehát ne várj statisztikai elemzéseket, a játékosok kislábujjáról való értekezést vagy hasonlót).
5. A közvetítés interaktív (tehát kommenteket lehet küldeni, többségüket beolvasom, az arra érdemesekre válaszolok is).
6. Alapvető, fő célunk, hogy a Loki-szimpatizánsok a világ bármely részén figyelemmel követhessék élőben, mi zajlik a pályán.

Ha a közvetítés során bármiféle technikai malőr lenne, kérjük frissítsd az oldalt! 😉