LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Karácsonyi LokiBlog nyereményjáték!

jatek_lokiblog

Rég volt már nyereményjátékunk, úgyhogy itt az ideje, hogy ismét meglepjünk titeket! Lájkolj minket a Facebookon, oszd meg nyereményjáték-bejegyzésünket, kommentben írd meg kedvenc Loki-gólod és ezzel részt veszel a végső sorsoláson, december 16-án! Hogy pontosan mit nyerhetsz? Olvass tovább!

Úgy éreztük, hogy kinőttük mi már magunkat annyira, hogy megengedhessünk magunknak néhány klassz LokiBlogos ajándéktárgyat. Ahogy azt korábban már Facebook oldalunkon is láthattátok, legyártattunk néhány frankó kis LokiBlogos bögrét, és még sok egyéb más dolgot is. Így mostani nyereményjátékunk során LokiBlogos ajándékcsomagot nyerhettek! És hogy ez pontosan mit tartalmaz?

  • LokiBlog bögre
  • LokiBlog hűtőmágnes
  • LokiBlog kitűző
  • LokiBlog matricacsomag

Lepd meg magadat, vagy szeretteidet ezzel a kis a csomaggal! Nyertesünk ugyanis garantáltan megkapja az ajándékát még az ünnepek előtt, így az minden gond nélkül a fa alá kerülhet! 😉

lokiblognyeremc3a9ny2
A nyereményjáték részletei:

Időtartam: 2015.12.09. – 2015.12.16.
Sorsolás: 2015.12.16., 16:00
Résztvevők: A sorsolásban való részvételhez lájkolni kell a LokiBlog Facebook oldalát és meg kell osztani az egyik nyereményjátékkal kapcsolatos bejegyzésünket, valamint hozzászólásban megírni a kedvenc Loki-gólodat. (Mindenki maximum egyszer kerül be a sorsolási listába, függetlenül attól, hányszor osztotta meg.)
Nyeremény: LokiBlog ajándékcsomag, melyet a nyertesnek országon belül ingyen postázunk.

Sok sikert, jó játékot kívánunk:
a LokiBlog szerkesztői