LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Gólsémáink #4 – A debreceni tiki-taka

A Diósgyőr elleni meccs első 20 percében valami haloványan felvillant a múltból. Egy olyan dolog, amivel a Loki ki tudott emelkedni a magyar mezőnyből, és amire büszkék lehettünk. Játszott a csapat. Voltak értelmes, kreatív passzok, és egy ilyen támadásból még gólt is tudtunk szerezni Takács Tamás remek passza után Jovanovic révén. Felderengett kicsit a debreceni tiki-taka képe a múltból, de félek, ez inkább csak egy hologram volt, nem az élő valóság.

Takács gól

Az alábbiakban összeszedtünk pár gólt a Kondás-érából, amik fantasztikus csapatmunka eredményeként születtek. Nem akartunk visszamenni pl. Kerekes csukafejeséig a Hajduk Split ellen, csak az elmúlt évekre, „mesteredzőnk” regnálására fókuszáltunk.

Érdekesség, hogy két esetben is Kulcsárra hárult a befejező szerepkör, emellett Sidibe, Méyé, Takács és Jovanovic nevei szerepelnek a listán. Az idei szezonban Takács érkezésével (1 gól, 1 gólpassz) sikerült valamennyit ismét felcsillantanunk ezekből a képességeinkből. Ezen kívül Korhut, Szakály és Bódi is visszatérő szereplők.

Reményeim szerint ezek a gólok rámutatnak majd arra, mi hiányzik annyira az esetek többségében a játékunkból. Egyúttal kérjük kedves olvasóinkat, hogy szavazzanak, nekik melyik gól tetszik a legjobban, továbbá írják meg hozzászólásban, ha valamit hiányolnak az összeállításból.


Hajrá Loki!

Enderson