LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Tizenkettes: EB eredményhirdetés

Tizenkettes tippjátékunk 200 regisztrálóval bizonyította: van igény a LokiBlogos tippjátékokra, a lokiblog.eu/tizenkettes site-nak van létjogosultsága. Az EB végeztével most eljött az eredményhirdetés és a sorsolás pillanata, valamint az NB I-es tippverseny meghirdetése: minden, egyben!

EBered

Az EB tippjátékunk volt Tizenkettesre keresztelt tippeldénk első éles bevetése, ami az NB I-es bajnokságra forrta ki magát igazán. Nincs is ezzel semmi gond, így terveztük, reméljük a kisebb gondok ellenére élveztétek a játékot. Egyeseknek még mindig gond volt, hogy NEM a meccsek kezdési időpontjáig, hanem a teljes forduló kezdési időpontjáig lehetett tippet beküldeni, erre az NB I-es fordulókban is figyeljetek majd oda!

51 mérkőzésre lehetett fordulóról fordulóra szavazni, a 200 regisztrált tag közül 160-nak sikerült legalább 1 sikeres tippet leadnia – a többieket töröljük az adatbázisunkból. Ha te is köztük vagy, kérünk, ne haragudj, bármikor lehetséges új, érvényes regisztrációt küldeni, de az inaktivitásnak sajnos ez az „ára”. A 160 személyből 128-nak sikerült elérnie, hogy jogosulttá váljon a sorsoláson részt venni, azaz ennyi személynek sikerült az 51 meccsből tizet helyesen megtippelni, gratulálunk! A 160 tippelő egyébként átlagosan 15,6 helyes tippet adott le, ami majdnem pont a meccsek 33%-a.

Álljon most itt emlékül a teljes ranglista, majd a képek után jöhet az első hely kihirdetése és a sorsolás!

t01 t02 t03 t04 t05 t06 t07 t08

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok, de Látens, és Norton eredményét külön kiemelnénk, ők az arany- és ezüstérmes játékosaink 29 és 27 ponttal. Nem semmi. Na jó, a bronzosokat se hagyjuk ki: izsadanyi, Loki1972, LyciumPeti, t-vitamin 25-25 ponttal végzett. Külön érdekesség, hogy Látens a blog alapítója és szerkesztője, Norton pedig a tavalyi NB I-es bajnokság győztese. Gratulálunk az elért eredményekhez!

randTa-ta-ta-tammmm: a sorsolást is megejtettük! A mellékelt képen látható az eredmény, mely -Crassus- felhasználónak kedvezett! Gratulálunk! Az első helyezett és a kisorsolt nyereménye is egy-egy EB-s válogatott sál! Eredetileg a győztes választott volna a sálak közül, Látens viszont felajánlotta a választás jogát -Crassus-nak, akivel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot, ő dönthet, hogy az Osztrák-Magyar vagy a Portugál-Magyar meccs emléksálját tenné-e ki szívesebben szobájába; a másik pedig Látens jutalma lesz.

 

A következő napokban frissül majd a Tizenkettes oldala, kicsit átalakul az NB I megmérettetésére, reméljük minél többen velünk játszotok majd hétről hétre. Van egy extra hírünk is: Sammy tovább dolgozott a játékon és talán már ezen a héten letölthető lesz hivatalos Tizenkettes applikációnk androidos készülékekre, ahol nem csak a tippjeidet tudod majd leadni, de egyéni emlékeztetőket is kapsz majd minden forduló határideje előtt, hogy biztosan ne maradj le a 33 forduló egyikéről sem!

Játsszatok velünk továbbra is!

A LokiBlog csapata