LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

DVSC – Békéscsaba ÉLŐ közvetítés

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen első alkalommal fogunk élőképes közvetítéssel jelentkezni a blog történetében. Választásunk a DVSC – Békéscsaba felkészülési mérkőzésre esett, mely 14 :30-tól kezdődik Pallagon. Részletekért olvass tovább!

lokicsabaelo

Ezúttal tehát nem szöveges, és nem is „csak” rádiós közvetítés lesz, hanem a képi anyagot is mi fogjuk sugározni. Tegnap már jeleztük Facebook oldalunkon, hogy tervbe van véve a közvetítés, szerencsére azóta minden akadály elhárult, így ma 14 órától nálunk követhetitek élőben az összecsapást.

FONTOS! Mivel először csinálunk ilyet, előfordulhatnak apróbb technikai hibák. Ezúttal fokozottan kérjük az olvasóinkat, hogy küldjenek visszajelzéseket arról, hogy milyen a közvetítés, hogy ha valami esetleg nem jó, azonnal tudjuk orvosolni. A közvetítés a Ustream oldalán fog zajlani, a link nem sokkal a kezdés előtt kerül majd bele a cikkbe. Előfordulhat azonban, hogy közvetlenül a Facebook oldalunkra fog kimenni a közvetítés, így érdemes azt is követni majd.

Frissítés: A mérkőzés fél órával később, 14:30-tól kezdődik majd, az időjárás miatt ugyanis nem lehet a füves pályát használni, a műfüves  pályát pedig az utánpótlás használja jelenleg.

Tartsatok tehát velünk, terveink szerint 14:15-kor kezdődik majd a közvetítés!