LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

ÉLŐ a vendégszektorból: DVTK – DVSC

A DVTK-DVSC a tétje miatt mindenképpen az év mérkőzése lesz. Ennek kapcsán egész szombat délután együtt hangolunk (Semleges Térféllel élő adás 14-től), majd egy-két vlogvideó készítése után megérkezünk Mezőkövesdre. A találkozó 19 órakor kezdődik, mi talán már 18:30-tól élőben kapcsolunk Kövesdre, hogy a vendégszektorból Lucassal, Sammyvel és JuveFannal közösen végigdumáljuk a meccset, együtt szurkoljunk veletek és mindazzal a 450 szurkolóval, aki a Loki sikeréért küzd.

heroicdvscdvtkelo600

Közvetítésünk 18:30-kor kezdődik! Kérjük vegyétek figyelembe, hogy ez most nem megszokott közvetítés lesz. Nem törekszünk az objektivitásra, együtt élünk majd a szurkolókkal és a vendégszektor szurkolása minket is magával ragadhat, illetve olyan hangerővel robbanthatja szét a mikrofonjainkat, hogy csak őket fogjátok hallani. Nem fogunk finomkodni, de szakmázni sem. A lényeg, hogy kiszurkoljuk a bennmaradást. Aki szeretné velünk átélni az utolsó forduló hangulatát, az nem fog csalódni. A többiek válasszák nyugodtan az m4sport streamjét. Hajrá Loki!

“Ha tetszik az adás azért, ha nem tetszik, azért szólj hozzá! Igyekszem válaszolni, reagálni a kommentekre, tegyük közös élménnyé a mérkőzést!” /Csibu/


DVTK-DVSC | 2017.05.27 |18:30