LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

A DVSC válasza a LokiBlog cikkére

Vasárnap délben megjelent felhívásunkra, első sorban a klubnak címzett nyílt levelünkre a mai napon hivatalos, írásos választ kaptunk a DVSC-től, melyet a továbbiakban változtatások nélkül közlünk.

dvsckozlemeny

A DVSC válasza a LokiBlog cikkére

Kissé értetlenül olvastuk a LokiBlog nyílt levelét.
Az írás több kérdést is nyitva hagy, többek között, hogy miért éppen most született és milyen indítékból, amikor a csapatnak jól megy? Valójában ki, vagy kik állnak a levél célpontjában? Nem derül ki az sem, hogy kik tartják a honlapot a klub rosszakarójának, hiszen – a szerző megállapítása szerint is -, a DVSC és a blog kapcsolata sohasem volt ellenséges.
Bár a nyílt levélben foglaltak egy része – ahogy sportnyelven mondják – „véleményes”, a DVSC vezetése azonban nyitott akár vélt problémák megbeszélésére is. A klub ajtaja nyitva áll, bármikor be lehet kopogtatni rajta!

dr. Róka Géza
DVSC Futball Zrt.
Cégvezető

dvsclevel


A LokiBlog szerkesztősége ezúton is köszöni a választ, egyúttal a továbbiakban nem kíván nyílt levél formájában üzengetni ezzel a témával kapcsolatban. Mint ahogy azt az eredeti levélben is megfogalmaztuk, élünk a lehetőséggel, és a továbbiakban személyesen kívánjuk rendezni a felvetődött nézeteltéréseket.