LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

A változások szele

Hamarosan fontos változás jön az oldal életében, melyről korábban már beszéltük. Nincs már messze ugyanis az új dizájnunk elkészülte, emellett pedig még szintén történik egy s más.

Hónapok óta dolgozunk egy új kialakításon, hiszen bizonyos időközönként mindennek illik megújulnia. A LokiBlog jelenlegi dizájnja 2016 januárja óta létezik, ekkor költöztünk el a Népsportról, és vágtunk bele az önálló életbe. A váltás jól sikerült, viszont eltelt két év, és úgy éreztük, hogy megérett az idő a modernizálásra: az eredmény részleteit pedig már homályosan ugyan, de láthatjátok a képen. Jelen pillanatban úgy tervezzük, hogy jövő hét végén, a válogatott szünet ideje alatt élesítjük az új kinézetet, nem kell már tehát sokat várni rá.

Emellett két személyi változást is szeretnénk bejelenteni. Egyrészt távozott a csapatból SiD, aki az egyik legrégebbi motoros volt, hiszen 2012 óta volt szerkesztője az oldalnak. Ez idő alatt 77 cikk született az ő tollából, számos mérkőzésbeharangozót olvashattatok tőle. Ezúton is köszönjük neki a LokiBlogért tett munkáját, és sok sikert kívánunk a jövőben!

Van viszont egy „új igazolás” is, hiszen mostantól a csapatot erősíti Bakker. Bízunk benne, hogy személyében újabb értékes taggal bővült a szerkesztőségünk és sok-sok érdekes cikket olvashatunk majd tőle. Most pedig röviden be is mutatkozik nektek.

Sziasztok! Egészen kis korom óta úgy általánosságban érdeklődöm a sportok iránt, de leginkább a foci a favorit. Igyekszem nem csak laikus szemmel követni a meccseket, szeretem böngészni a statisztikákat, és a labdarúgást – amennyire persze hobbi szinten lehet – szakmai szemmel figyelni. Gyerekkorom óta Loki szurkoló vagyok, 6-7 éves korom óta járok rendszeresen meccsekre, eleinte nagyapámmal, aztán középiskolától kezdve már barátokkal, és ez azóta is így van.

Lelkesedésem töretlen, bár be kell vallani, néha fizikai fájdalmat okoz egy-egy meccset végignézni, de ide születtem, belém ívódott, úgyhogy nem tudok mást tenni, minthogy imádom. Kifejezetten hálás vagyok a sorsnak, hogy olyan játékosokat láthattam élőben Loki mezben játszani, hogy mint Torsten Flick, Casoltan Cornel, Francien Hengemühle vagy a felejthetetlen Bozsidar Csoszics. Nem mindenkinek adatik ez meg.

Jelenlegi helyzetünk, szerintem nem annyira aggasztó, mint ahogy most a közhangulatból ez érezhető, valóban döcögősen indul a tavasz, de nem szabad elfelejteni, hogy a szezon kezdetén egyértelműen az MB1-ben maradás volt a cél, az pedig szerintem nem forog veszélyben. Több olyan játékos számít nálunk alapembernek, akiknek alig 20-30 felnőtt meccs van a hátuk mögött, ebből kifolyólag természetes, hogy jönnek hullámvölgyek. Szerintem évek óta ez az egyik legszerethetőbb keret, ami most összeállt, de rájuk fér a biztatás, úgyhogy hajrá LOKI!