LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Tizenkettes – magabiztos győztes

Immár három éve, 2016-ban hívtuk életre Tizenkettes névre hallgató tippjátékunkat, melynek befejeződött a harmadik sorozata is. A dolgotok az volt ezúttal is, hogy fordulóról fordulóra megtippeljétek az NB I mérkőzéseinek kimeneteleit. Az idei kiírás nem hozott olyan szoros befutót mint a tavalyi, de lássuk a végeredményt!

Ezúttal is a mérkőzések végkimenetelét (1, X, 2) kellett megtippelni, azonban idén minden fordulóban volt egy bónuszkérdés a DVSC aktuális mérkőzésére vonatkozóan, így egy fordulóban maximum 7 pontot lehetett szerezni. Ez azt jelenti, hogy a 33 forduló során összesen 231 pontot lehetett szerezni. A megnövekedett tippszám értelemszerűen azt eredményezte, hogy a korábbiakhoz képest sokkal több pontot szereztek a játékosok, hiszen az előző két kiírásban 92, illetve 93 találat szükségeltetett a győzelemhez, most ez a szám 121-re ugrott fel.

Gratulálunk Nemeztkeresdnek, aki az idei tippjátékot magabiztos fölénnyel nyerte meg! A második helyre Pulmonata futott be ötpontos lemaradással, míg a dobogón az admin csapatot képviselve JuveFan1897, illetve virag_dominik osztoznak.

Idén nem ajánlottunk fel jutalmat a győztesnek, a dicsőség viszont így is jár mindenkinek, aki végig tippelte mind a 33 fordulót. Terveink szerint a jövőben is folytatódik majd a Tizenkettes tippjáték, tartsatok velünk a következő szezonban is!