LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Május legjobbja: Szécsi Márk

A szezon utolsó hónapjában eldőltek a fontos kérdések, és biztossá vált, hogy a dobogón zárjuk a 2018-2019-es idényt. Az utolsó hónap három meccséből csak az utolsón örülhettünk, de ez pont elég volt. Egy játékosok pedig kiváltképp brillírozott a véghajrában, május legjobbja természetesen házi gólkirályunk, Szécsi Márk lett!

Ezúttal is több, mint 400 szavazat érkezett, így sokatok véleménye alkotja a végeredményt. Az első helyen végző Szécsire a szavazók kicsivel több, mint fele, egész pontosan 54%-a szavazott, teljesen megérdemelten végzett az élen a hónapban szerzett három találatával. Másodiknak a góllal és gólpasszal jeleskedő Bódi Ádám (23%), míg harmadiknak a válogatottba is meghívót kapó, az utolsó meccsen fantasztikus gólpasszt adó Ferenczi János (9%) futott be, nekik ezúttal a dobogóval kell beérniük a szavazásunkon.

Ezzel pedig végére értünk az idei hónap legjobb játékosa szavazássorozatnak, de a java még csak most jön! Jövő héten indítjuk a szezon legjobb játékosa szavazásunkat, már most lehet gondolkodni azon, hogy szerintetek ki volt a 2018-2019-es idény legjobbja!