LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

December legjobbja szavazás: törölve

December hónap még három tétmérkőzést tartogatott a DVSC számára, így mi is úgy terveztük, hogy ezen mérkőzések alapján kiosztjuk a hónap legjobbjának járó címet. A mutatott játék, és főként az eredmények viszont nem indokolják ezt. Ezért úgy döntöttünk, hogy a december legjobbja címet senki nem kapja meg.

Nem egyedi eset ez, hiszen 2017 júliusában is töröltük a szavazást, és nem osztottuk ki a hónap legjobbja címet. A decemberben lejátszott három mérkőzésünk közül ugyan a Honvéd elleni 1-1 elfogadható játékot és eredményt hozott, de az utána következő két találkozó az őszi szezon mélypontjának tekinthetők. Először vegyes csapattal kiestünk a Dorog „B” csapata ellen a Magyar Kupából, majd hétvégén megalázó, 4-1-es vereséget szenvedtünk a sereghajtó Kaposvártól. Mindezen eredmények arra sarkalltak minket, hogy a decemberi szavazást töröljük. Reméljük, hogy megértitek a döntésünket.

Bízunk benne, hogy a néhány hetes pihenő észhez térít majd mindenkit, akinek felelőssége van a jelenlegi helyzet kialakulásában, és február végén ismét dönthetünk majd arról, hogy ki volt a legjobb…