LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Szerkesztőtársat keresünk!

Ismét eljött az ideje, hogy vérfrissítést hajtsunk végre a stábunkon. Legutóbb két éve tettünk közzé felhívást, ami most ismét aktuális: szerkesztőtársat keresünk a csapatunkba. A részletekért olvass tovább!

Különösebb elvárásaink nincsenek a jelentkezők felé, csupán annyi, hogy légy elhivatott a csapat és a blog iránt, ne muszájból írj cikket, hanem mert szereted csinálni, és lehetőség szerint saját gondolataidat fogalmazd meg a cikkeidben, lehetőleg komolyabb helyesírási hibák nélkül. Nincsenek kötelezően kiosztott feladatok, csak önkéntes alapon bevállalt cikkek, emellett mindenkinek szabad kezet adunk: arról és akkor írsz, amikor szeretnél. Ha pedig szeretnél a podcast adásainkban, vagy a vlog epizódokban szerepelni, akkor is várjuk a jelentkezésed!

Amit mi kínálunk: fiatalos, baráti légkör, közös programok, meccsnézések. Ha a sportsajtó világában kívánsz elhelyezkedni, akkor pedig egy kiváló fejlődési lehetőség ez számodra. Fontos, hogy mivel non-profit módon működünk, így értelemszerűen fizetést nem tudunk ajánlani; mindannyian hobbiból csináljuk az oldalt, így a részedről is ezt várjuk el.

Ha felkeltettük az érdeklődésed és komolyan érdekel a dolog, szívesen tagja lennél a csapatunknak, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot emailben (info@lokomotivblog.hu), vagy Facebookon! A további részleteket pedig ott megbeszéljük.