LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Játékoskeringő – 2023/2024 tél

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.com oldalon.

Érkezett: 

Kölcsönből visszatérők: 

Távozott: 

Érkezőként felmerült: 

Távozóként felmerült:

Hosszabbított: 

Profi szerződést kötött: 


Hírek, pletykák:

[03/01] Március beköszöntével lezártnak tekintjük a téli átigazolási időszakot, köszönjük a figyelmet, találkozunk nyáron!

[02/29] Egy 16 éves fiatal tehetséggel, Egri Imrével kötött profi szerződést a DVSC. A játékos az U19-es csapat tagja, emellett az U17-es válogatottba rendszeresen meghívót kap.

[02/22] Szintén klub felől érkező információ, hogy a DVSC már nem aktív az átigazolási piacon, Kusnyír Erik pótlását házon belülről oldjuk meg.

[02/22] A klubtól kapott információk alapján Gustavo Cascardo szerződtetése nincs napirendi ponton, így kizárható az ő ideigazolása.

[02/17] Mégis Mezőkövesden tölti a tavaszi szezont kölcsönben Kócs-Washburn Erik, derült ki a klub mai közleményéből.

[02/16] Egy friss infó első kézből a kapuskérdéssel kapcsolatban: a klubvezetés döntése értelmében nem igazolunk senkit Megyeri Balázs mögé, hanem a két fiatal, Engedi Márk és Erdélyi Benedek kapja meg a lehetőséget a bizonyításra.

[02/16] Egy némileg váratlan bejelentés értelmében Alexandros Kyziridis kölcsönben a szlovén NS Mura csapatánál játszik a tavasszal.

[02/14] A hírek szerint egy brazil-olasz játékos, név szerint Gustavo Cascardo kerülhetett képbe a Lokinál. A 26 éves jobboldali védő legutóbb Bulgáriában játszott, és mivel jelenleg szabadon igazolható, így nincs hatással a transzferre a magyar átigazolási piac ma esti zárása.

[02/14] Varga Józseffel a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott a DVSC. A 35 éves legendás középpályás még szeretné folytatni pályafutását, ezért kérte szerződése megszüntetését. Amíg nem talál magának csapatot, addig az NB III-as csapattal készülhet, játékoskarrierje végeztével pedig visszavárják őt a klubhoz.

[02/13] A szerb telegraf.rs információi szerint Marko Živkovic, a Partizan Beograd 29 éves jobbhátvédje közel állt hozzá, hogy a Debreceni VSC-hez igazoljon, azonban hétfőn meghiúsult a játékos Magyarországra igazolása, mivel a hajdúsági klub időközben meggondolta magát. – olvasható a zte.hu-n.

[02/05] Shedrach Kaye személyében 18 éves nigériai szélső támadó csatlakozott a DVSC II keretéhez a klub afrikai kapcsolatai révén.

[02/05] Alexander Mojzis távozását a DVSC is megerősítette. Bár a közlemény nem tér ki rá, de mivel kölcsönben szerepelt, így visszatért a Ruzomberokhoz.

[02/04] Bár a klub egyelőre nem kommunikálta le, de úgy tűnik, hogy Alexander Mojzis debreceni pályafutása véget ért: a szlovák védő visszatért a kölcsönjátéka után anyaegyesületéhez, mi több, a tegnapi edzőmeccsen pályára is lépett.

[02/02] Kozármislenyi kölcsönjátéka után most végleg távozott a DVSC-től Rácz Balázs, aki nem költözik messzire, hiszen a PMFC csapatába szerződött.

[01/31] A DVSC hivatalosan is bejelentette Kocsis Dominik szerződtetését. A szerződés hosszára nem tértek ki a közleményben. A Honvéd közleménye bővebben belemegy a transzfer részleteibe, NB II-es szinten is ritkának mondható átigazolási összegről, illetve továbbértékesítés esetén további részesedésről írnak.

[01/30] Ezzel egyidőben pedig Kocsis Dominik érkezése 2-3 napon belül hivatalossá válhat az információink szerint.

[01/30] Némileg váratlanul, de a DVSC bejelentette Bévárdi Zsombor távozását. A ma 25 éves szélső Felcsútra szerződött 2026 nyaráig.

[01/29] A Nemzeti Sport értesülései szerint Kocsis Dominiket 350 ezer euroért vásárolhatjuk ki a Honvédtól.

[01/28] A Sportal értesülései szerint a Honvéd U21-es válogatott szélsője, Kocsis Dominik Debrecenben folytatja pályafutását, a vasárnapi edzőmeccsen már nem is lépett pályára a Kispestben.

[01/23] Rácz Balázs kölcsönből való visszatérését a Kozármisleny hivatalos honlapja erősítette meg, fiatal támadónk egy betegség miatt kevés lehetőséget kapott az ősszel.

[01/23] Fejlődése érdekében nyárig kölcsönben az NB II-es BVSC-nél játszik majd David Nwachukwu, aki eddig az NB III-as csapatban kapott szerepet.

[01/23] Úlfarsson játékosügynöke erősítette meg, hogy 2.5 éves szerződést írt alá kliense a Lokival. A vételárról pedig a houstoniak technikai igazgatója beszélt, ami alapján vélhetően alacsony összegért szerződtettük a játékost, későbbi bónuszokkal és továbbértékesítési százalékokkal.

[01/22] Peter Olawale már nem a DVSC játékosa, közölte a klub hivatalos holnapja. A 21 éves nigériai támadó 2022 nyarán érkezett, de nem alkotott maradandót sem itt, sem pedig az örmény, valamint máltai kölcsönjátéka során sem.

[01/21] A mém beteljesült: Thor Úlfarsson valóban a DVSC játékosa lett. Az MLS-ben szereplő Houston Dynamo csapatától érkezett és ő az első izlandi játékos a Lokiban! A hírek szerint 2.5 évre írt alá, és a volt csapata részesedik majd az esetleges továbbértékesítés összegéből.

[01/17] A zte.hu szúrta ki, hogy sajtóhírek szerint leigazolnánk az AIK Solna svéd-palesztin támadóját, a 21 éves Omar Farajt. A hírek szerint megtettük az ajánlatunkat a kétszeres svéd válogatott csatárért.

[01/17] Az egyik neves nemzetközi sportportál, a The Athletic beszámolója szerint az USA-ból érkezhet támadó Debrecenbe: a Hoston Dynamot erősítő izlandi Thor Úlfarsson a kiszemelt a hírek szerint.

[01/12] Andrija Majdevac távozása is hivatalossá vált, a támadó a tavaszt nevelőegyesületében, a Napredakban tölti kölcsönben.

[01/12] Marko Milosevic távozását bejelentette a DVSC, a hálóőr a várakozásoknak megfelelően Boszniában, a Borac Banja Lukában folytatja.

[01/08] Állítólag egy mali támadóért, bizonyos Sory Ibrahim Diarráért tettünk 300 ezer euros ajánlatot, ám norvég klubja, az FK Haugesund elutasította, ugyanis 1 millió eurora taksálja a csatárt – szúrta ki a zte.hu.

[01/08] Elindult a csapat a törökországi edzőtáborba, ám a névsorból ketten is kimaradtak közelgő távozásuk miatt. Andrija Majdevac kapcsán a DVSC tárgyalásokat folytat egy szerb klubbal egy lehetséges kölcsönszerződésről, míg a kapus Marko Milosevic a több játéklehetőség reményében új klubot kereshet magának.”

[01/05] Úgy tűnik, hogy a nagy reményekkel igazolt Andrija Majdevac debreceni pályafutása hamar véget érhet, ugyanis szerb sajtóhírek szerint nevelőklubja, a Napredak szeretné őt kölcsön venni.

[01/05] A HAON információi szerint még két támadó felfogású futballista érkezése várható, az egyeztetések folyamatosak.

[01/04] Albán sajtóhírek szerint Pellumbi nagyjából 100 ezer euros összegért írhatott alá 3.5 évre, a fizetése pedig a hírek szerint havi 5.5 millió forint lehet.

[01/04] Íme a bejelentés, Jorgo Pellumbi a legújabb igazolás. A 23 éves albán, bal lábas belső védő a horvát NK Varazdin csapatától érkezik, korábban hazájában a Skenderbeunál és a Kukesinél játszott.

[01/04] Úgy tűnik, hogy a klub hamarosan bejelent egy új igazolást, legalábbis a legújabb közösségi médiás bejegyzés erről árulkodik.

[12/22] Itt a hivatalos bejelentés, Szuhodovszki Soma a DVSC játékosa! A 23 éves középpályást klubrekordot jelentő összegért szerződtettük!

[12/22] Itt a karácsonyi bomba?! Az NS információi szerint Szuhodovszki Soma már a télen Debrecenbe igazolhat, mi több, már az orvosi vizsgálaton is átesett!

[12/20] Szerb sajtóhírek szerint Marko Milosevic távozhat a télen, ugyanis több játéklehetőséget szeretne kapni a 32 éves hálóőr.

[12/20] Egyetlen tényszerű bejelentésünk van eddig: Batai Tamással profi szerződést kötött a klub. A 18 éves támadó a Kisvárda elleni bajnokin bemutatkozott az NB I-ben.

[12/20] Üdvözöl mindenkit a Játékoskeringő! Télen is elindítjuk az átigazolási rovatunkat, melyben igyekszünk naprakészen követni az összes pletykát, ami a DVSC-vel kapcsolatban felmerül játékosmozgás tekintetében!


>>> A korábbi rovatokért kattints ide! <<<