LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

A hozzászólás új mechanikája

CommentsA hozzászólás fontos szempont, hiszen a posztokban véleményeinket, a gondolatainkat fogalmazzuk meg, amelyekhez mindig izgatottan várjuk a ti kommentjeiteket, és ebből az egészből lesz aztán egy téma közösen kialakított végkifejlete. A lényeg, hogy a hozzászólást biztosító rendszer kényelmes legyen nektek és nekünk. No, meg biztonságos.

És ez az, ami megszűnt. Hogy megszabaduljunk a nyakunkba ömlő tengernyi levélszeméttől – amelyhez a Népsport kommentrendszere kitűnő partner -, kénytelen vagyunk a változtatás mellett lenni. Az eddigiekből pedig már sejthető, hogy a mostani rendszer megszűnik, a Disqus veszi át a helyét.

Eddig a kommentelést két úton is meg lehetett oldani, az egyik a Facebookos, amely igazából nem osztott és nem szorzott, ezért meg is szüntetjük, a másik a Népsportos rendszer, amely a fent említett spamvonzó tevékenysége folytán kerül partvonalon kívülre.

disquskep3

Akkor a Disqus. Egyszerű, kényelmes és okos. A begépelt szöveg mellé akár még képet is lehet csatolni, viszont az első lépés a bejelentkezés. Ez történhet a disquson, a facebookon, a twitteren vagy a gmailen keresztül, illetve megadhatsz egy nevet és mailcímet, amely után a címedre érkező levélen keresztül regisztrálni tudsz a disqusra. És nincs spam!

Emellett lehetőséget biztosít a kommentelésre az újonnan elkészült LokiBlog fórum, sok szeretettel várjuk ott is a véleményeiteket.