LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

„A DVSC nekem a szívem csücske!”

bogdan1Októberben egy nagyszabású szavazásra hívtunk titeket: az elmúlt 10 év Loki Álomcsapatát állítottuk össze a segítségetekkel. Közel 3000-en szavaztatok, ami arra bátorított minket: keressük meg régi kedvenceinket!

Ráadásul nemrégiben arról is szavazhattatok oldalunkon, hogy milyen cikkeket olvasnátok szívesen a blogon, és itt nagy fölénnyel győzött az ‘interjú játékosokkal’ opció, úgyhogy nem mondhatjátok, hogy nem próbálunk meg kiszolgálni titeket! 😉

Első alkalommal az álomcsapat egyik csatárát, Igor Bogdanovicsot kerestük meg és ő boldogan vállalta a mini-interjút! Következzenek a kérdések és a válaszok!

bogdanovic2LokiBlog: Szia, Igor! A szurkolók nemrégiben összeállították blogunkon az elmúlt tíz év legjobb Loki-csapatát és nagy fölénnyel bekerültél ebbe az álomtizenegybe, amihez ezúton gratulálunk. Valamint annak idején már megemlékeztünk rólad egy cikk keretében. Mit szólsz ehhez? Te beválasztottad volna magad ebbe a rangos társaságba?

Bogdanovic: Amikor megtudtam, hogy mi is történt, először alig hittem el. Nagyon boldog vagyok, hogy bekerültem az álomcsapatba, hiszen egy DVSC álomcsapatba bekerülni nem kis dolog. Fantasztikusan jó érzés van bennem… Köszönöm mindenkinek aki rám szavazott. Nagyon sok jó játékos játszott Loki mezben. Saját magam biztosan nem tettem volna be egy ilyen válogatásba, de nagyon nagy örömet okoztatok nekem ezzel!

LokiBlog: Manapság a Hajdúböszörmény játékosedzője vagy. Meddig tervezed az aktív pályafutást? El tudod képzelni magad a későbbiekben vezetőedzőként magasabb szinten, esetleg a Loki stábjában?

Bogdanovic: Ez a szezon úgy indult, hogy csak mint edző tevékenykedem, menet közben azonban máshogy alakultak a dolgok. Pályára léptem én is, hogy így segítsem a csapatot. Arról, hogy meddig fogok ténylegesen játszani, inkább nem mondanék semmit. Az egyik legnagyob álmom az, hogy egy nap a Loki szakmai stábjának tagja legyek.

LokiBlog: A Lokinál eltöltött időszakból melyik mérkőzés volt számodra a legemlékezetesebb? A szurkolók legszívesebben a Hajduk Split elleni meccsedre, és az ott szerzett két zseniális fejesgólodra emlékeznek.

Bogdanovic: Az biztos, hogy ezt a meccset sosem fogom elfelejteni! Egyszerűen fantasztikus volt. Amit emellett kiemelnék az egy Vasas-DVSC 2:5, mely a Split elleni mérkőzéshez nagyon hasonló volt, ennek az emléke is örökre velem marad. Ha jól emlékszem azzal a győzelemmel még közelebb kerültünk a DVSC legelső bajnoki címéhez, mely óriási élmény volt.

LokiBlog: Sokan mondják, hogy az volt minden idők legjobb Lokija, amiben te és Kerekes Zsombor alkottátok a támadósort, annak a csapatnak mégsem adatott meg, hogy a Bajnokok Ligája főtábláján mutathassa meg magát. Ez éppen abban az évben sikerült a csapatnak, amikor távoztál a Lokitól. Csalódott vagy, hogy nem szerepelhettél a legmagasabb szinten jegyzett kupaküzdelemben?

Bogdanovic: Nagyon örülök, hogy úgy látjátok, hogy Zsombival igazi csatárpáros voltunk, szép játékkal is és eredményesen is. Őszintén megvallva komoly hiányérzetem van, hogy nem játszhattam a BL főtáblán a Lokival. De ettől függetlenül nagyon örültem hogy szeretett csapatom eljutott odáig.

bogdanovic3

LokiBlog: Figyelemmel követed a Lokit manapság, szoktál DVSC meccsekre járni? Az új Nagyerdei Stadionban voltál már? Ha igen, hogy tetszik?

Bogdanovic: Nálam ez nem kérdés, a DVSC nekem a szívem csücske és ez halálomig így lesz! Amíg élek a Lokinak szurkolok. Az új stadion egy fantasztikus aréna, remélem nagyon-nagyon sok győzelmet ünnepelhetünk ott!

LokiBlog: Igen, mi is bízunk ebben! Köszönjük készséges és gyors válaszaidat, megtisztelve érezzük magunkat, hogy egy igazi legenda szavait tolmácsolhattuk olvasóinknak!

Köszi, Igor!
Hajrá Loki!

Csibu és Juvefan