LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Loki-szótár

rudolf_es_herczeg_540Egy csipetnyi móka nélkül fabatkát sem ér a felkészülés. Kicsit most mi is lazábbra vesszük a figurát, s megnézzük milyen gondolatok húzódnak meg egy-egy magasröptű kijelentés mögött. Csak azok olvassanak tovább, akik vevők némi iróniára, szarkazmusra.

„Csak a szépre fogok emlékezni. Nem történt tragédia, ezt a karrierem egy kivételesen szerencsétlen időszakaként értékelem.” (Zdenek Scasny)

A legnagyobb marha voltam, mikor ide jöttem…

„Ő (Scasny) szeretne egy látványosabb játékstílust kialakítani, ám ehhez nincsenek meg a körülmények.” (Bernáth Csaba)

Kurvára nem értettük, hogy miért amőbázik állandóan Meszlényivel a mágnestáblán, mi erről a középsuliban leszoktunk. Ráadásul állandóan összekevert Balajtival.

„Fontos, hogy a labdarúgók éhesek legyenek a sikerre, sajnos ezúttal a Siófok mindenben felülmúlt bennünket.” (Herczeg András)

A srácok a buszúton limonádé helyett zsákszámra vedelték a citromos Gössert, úgyhogy taktikai értekezlet címszó alatt gyomormosást tartottunk, ezek után csodálkoznak…

„Polekszics tehát jövő nyárig marad, és biztosak vagyunk benne, eltiltása után olyan motivációval áll be a kapuba, hogy pályafutása csúcsára csak ezután ér fel.” (Szima Gábor)

Elegem van már, hogy minden kapussal befürdünk, úgyhogy inkább kitartjuk még egy évig.

„Ezúttal más stratégiát követünk, egy alaposabb szűrés után csak azok a játékosok érkeznek próbajátékra, akikről tényleg úgy gondoljuk, hogy erősítést jelenthetnek.” (Szima Gábor)

Ezúttal már nem csak a gólok számát néztük meg, hanem azt is, hogy melyik bajnokságban szerezte őket az illető. Szilágyi Sanyi meg éjjel-nappal a youtube-ot függi.

„Talán egy kicsit elkényelmesedtünk, megszoktuk, hogy minden rólunk szól, hiszen az elmúlt pár évben minden rólunk szólt. Idén már nem, kaptunk egy kijózanító pofont, de helyén kell kezelni ezt a szereplést is.” (Szakály Péter)

Kur*aélet most döbbenek rá, hogy jövőre lejár a szerződésem, észbe kell kapnom, mert a végén még mehetek a kis Lokiba bohóckodni.

„Ebben az évben nem tudtunk versenyben lenni a bajnoki címért, de a dobogó meglehetett volna, csak egy kis plusz hiányzott, sokszor nüanszon múlt a siker. Az elmúlt évekből azonban erőt kell meríteni, meg kell újulni!” (Bernáth Csaba)

Keressük, kutatjuk az okát, de egyelőre halvány lila fingunk sincs arról, hogy miért voltunk szarok.

„Talán néha kicsit türelmetlen is vagyok, de huszonhárom évesen már jó játékkal kell előrukkolnom.” (Farkas Balázs)

Ha így folytatom, Kijevben legközelebb már csak a bányákban számítanak rám.

„Mirszad csinál néha érdekes dolgokat.” (Verpecz István)

A jó édesét szívassa az a falábú…

„A vége felé már kezdtek fáradni a srácok, az ellenfelünk többet tudott cserélni, de kell a kilencven perc a játékosoknak, szükséges, hogy egy kicsit szenvedjenek, fussanak, mert úgy tudunk épülni fölfelé.” (Kondás Elemér a Gaz Metan elleni meccs után)

Vazze az első fordulóban megint vehetem elő az elcsépelt „idény eleji forma” dumát.

„Jó lenne a magyar bajnokságból igazolni, de sajnos a mezőny nem túl erős, nincs nagy választék, nehéz minőségi labdarúgót találni erre a két posztra. Az a néhány játékos, aki erősítést jelentene, szerződésben áll klubjával.” (Szima Gábor)

Mikor meghallottam, mennyit kérnek 1-2 MTK játékosért, mondtam Domonyainak, hogy talán előbb nyomja ki a Messi tribute videót. Nooormális?

„Az elmúlt kilenc évben elért eredmények alapján nem tűzhetünk magunk elé más célt, mint a bajnoki címért való versenyfutást. A nemzetközi kupában való indulás jogának megszerzése kötelező, de a bajnoki cím is reális célkitűzés.” (Szima Gábor)

A Paksot meg a Fradit kivégzi az Európa Liga, a Videotontól viszont messze vagyunk, mint Makó Jeruzsálemtől, de bízunk benne, hogy úgy járnak Sousa-val, mint mi Scasny-val. Lajos is megígérte, hogy ha kell mond erőseket, s akkor Viktornak se lesz ideje foglalkozni a Vidivel.

(A kép forrása: nso.hu)