LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Játssz és nyerj!

mezA csapat könnyedén vette az első akadályt, s ezen a héten a Te sikerszériád is elindulhat.  Amennyiben otthonosan mozogsz a magyar foci világában, magával ragad a vetélkedés mámorító érzése, jók a megérzéseid, s a szerencse is melléd szegődik; akkor egy vadonatúj, név nélküli Loki-mez üti a markod. Légy első a legjobbak között!

A játék a zalaegerszegi fellépésünkkel indul, s a bajnokság végéig zajlik. A nevezési feltétel teljesítéséhez elegendő csatlakozni hozzánk a Facebook-on. Majd azt követően, minden fordulóban meg kell tippelni a sorra kerülő valamennyi összecsapás végeredményét. A telitalálatos tippért 20 pont kerül elszámolásra. A győztes fél (netán a pontosztozkodás), valamint a gólkülönbség eltrafálása 10 pontot hoz a konyhára. Aki pedig – tippmixes mintára – csupán a mérkőzés végkimenetelét (H, D, V) jósolja meg helyesen, az 5 egységgel gazdagodik.

Előzeteseket immáron a hivatalos honlapnak is készítünk, ám ez nem jelenti azt, hogy nálunk kivezetésre kerülnének. Sőt, amint elkészül az aktuális beharangozó, nyomban utána fogjuk közzé tenni saját tippszelvényünket a Facebook oldalon, s onnantól kezdve a nyitómeccs kezdő sípszavának elhangzásáig várjuk jóslataitokat. Tájékoztatás céljából ugyanott három felvonásonként mindig történik majd egy összesítés. Az a vállalkozó szellemű játékos, aki  – minket is megelőzve – a legtöbb pontot gyűjti a 29 forduló alatt, megkapja a gárda idén használt dresszét. Egyenlő pontszám esetén, a több telitalálat dönt.

A győztes a loki.blog.nepsport@gmail.com elektronikus címen jelezheti majdan, hogy milyen úton-módon juttassuk el hozzá a megérdemelt nyereményét.