LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Ötleteink tárháza

58Azt gondoljuk, hogy már sokakban megfogantak bizonyos elképzelések azzal kapcsolatban, hogyan lehetne a hazai mérkőzéseket élvezetesebbé tenni. Itt és most első sorban nem a játéktéren folyó küzdelem nagyságának bizonyos irányú elmozdítására gondoltunk, hanem arra, hogy meccsek előtt, közben és után milyen programok szélesíthetik azt a bizonyos tárházat.


 Elsősorban megvizsgáltuk azokat, amelyek már más csapatnál, országban és földrészen beváltak. Azoknak, akik kedvelik az NFL-t, ismerősek lehetnek a pálya szélén ugráló, táncoló és lengén öltözött lányok, akiket az amerikai futball magyar hangja és hű társai finom fogalmazva nagyon kedvelnek. Őket szurkolólányoknak, pompon lányoknak, valamint „amerikaiul” cheerleader-eknek hívják. Ha valami hasonlót láthatnánk a szünetekben, akkor nagyon elégedettek lennénk. Természetesen a részletekre is odafigyelünk, ruhájuk piros-fehér színű lenne és a Loki felirat díszelegne rajta.

59

A másik ötletünket pedig szintén a tengerentúlról vettük, de az ihlet megszületésében a debreceni B-közép is hozzájárult a sokak által ismert drapival. Ezen látható volt két malac, amit szívesen látnánk a pályán rohangálni kabalafiguraként a meccs előtt és a szünetben, mint anno a Borsodi dobozokat.

Van még két ötletünk, amelyeket össze lehetne vonni egy személyben, hiszen mindkettőhöz csak egy mikrofon kellene. Az első egy kérdezz-felelek játék lenne a szünetben, ahol minden szektor előtt feltenne egy csapattal kapcsolatos kérdést, amelyre a leggyorsabb jelentkező felelhetne. Persze nyeremény is lenne, Loki ajándéktárgyakért menne a harc. A második mikrofonos ötlet alapja az, hogy a szpíker bevonja azokat is a szurkolásba, akik nem a B-közép tagjai. Nem részleteznénk, hanem inkább az alábbi videón látható, hogy mire gondoltunk pontosan.

Egyelőre ezt találtuk ki, ami az olcsóbb kategóriájú szórakoztatásba tartozik, de szívesen várjuk Olvasóink hozzászólásait, amiben kifejtik saját ötleteiket. Az évezred legnagyobb hippi jamborre megszervezésére irányuló törekvéseket nem igazán támogatjuk. A frappáns, vicces és kreatív gondolatokat preferáljuk.

(A képek forrása: hodmami.hu, cheerleader-central.blogspot.com)