LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Október

vote.1Újra elérkezett az idő, hogy olvasóink megválasszák az aktuális hónap legjobb játékosát, valamint legszebb gólját. Októberben sem kellett az események hiányától szenvednünk, a Magyar Kupában továbbjutottunk, a Ligakupában is csak az ádáz matematika miatt nem mondhatjuk el ugyanezt, egyedül a bajnokságban nyújtott teljesítményünket árnyékolja be az utolsó mérkőzésünk. Lássuk hát, kik a jelöltek, szavazásra fel!

 

Kiemelkedően jó teljesítménynek nem örülhettünk a hónapban, inkább egy-egy meccsen villogtak a fiúk. Ez alól talán az egyedüli kivétel a jó öreg Adamo, aki minden bajnokin gólt szerzett, márpedig a csatárok fő feladata mégiscsak ez. Persze a csatárok góljai sem érnek sokat, ha a kapus nem áll biztos lábakon. Verpecz azonban nagyon jó formát mutat az utóbbi időben, a négy lejátszott meccséből hármon lehúzta a rolót, és a Vidi elleni gólokról sem tehetett. Utolsó jelöltünk az egyik legmegosztóbb figura. Rengeteg szurkoló elégedetlen vele, mi tagadás, néha meg is érdemli. Ebben a hónapban ugyanakkor több meccsen is kulcsszerepet vállalt a szerzett gólokban, így itt a helye. Vajon ki lehet ő? Természetesen Yannick Mbengono!




 

A gólok terén ezúttal csak a bajnoki találkozókon szerzett találatokat vettük figyelembe, így végül Adamo, Bódi és Yannick egy-egy találata került be a választékba.

Hogy a választás könnyebb legyen, nézzük meg a találatokat videón is: