LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Nyerj jegyet a Lyon ellen!

Mango-Mash-Social-Media-2

A mai modern világban, amikor az internetet a közösségi média uralja, haladni kell a korral. A LokiBlog szerkesztői eddig is a folyamatos fejlesztésen, szépítésen dolgoztak, nyilván észrevettétek már, hogy a fejléc is cserén esett át, de ezen kívül is gőzerővel dolgozunk a háttérben. Úgy gondoltuk, hogy itt az ideje, hogy a LokiBlog még egy szintet lépjen, és terjeszkedni kezdjen. Fontos bejelentenivalóink vannak a számotokra!

facebooklogoNapjaink legnépszerőbb közösségi oldala a Facebook, ezen már évek óta képviseltetei magát a blog. Manapság ritka az olyan ember, aki ne használná a Facebookot. Ezért mi is ezt tekintjük elsődleges közösségi médiás csatornáknak. Minden újonnan megjelent cikkünkről innen tájékozódhattok a leggyorsabban, illetve bármilyen érdekes hír, pletyka, esemény is itt került kiposztolásra. A LokiBlog Facebook oldalának jelenleg 817 lájkolója van, de szeretnénk a közeljövőben átlépni az 1000-es álomhatárt. Ebben ti lehettek a legnagyobb segítségünkre, így arra kérnénk mindenkit, hogy minden Lokit kedvelő ismerősötöknek ajánljátok az oldalunkat. Ezzel kapcsolatban pedig nyereményjátékot is indítottunk, akik lájkolják a LokiBlog Facebook oldalát, és megosztják az alábbi bejegyzést, azok között péntek délben kisorsolunk egy jegyet a szombati DVSC-Lyon mérkőzésre, úgyhogy játékra fel!

A LokiBlog Facebook oldala itt érhető el: [LokiBlog Facebook]

 

twitterlogoMagyarországon nem számít a legnépszerűbb közösségi médiának, külföldön viszont több helyen a Facebooknál is népszerűbb a Twitter. Tekinthetjük a második számú közösségi oldalnak. Twitteren is elérhető a LokiBlog már több, mint egy éve, igaz az utóbbi időben kicsit elhanyagoltuk az oldalt, de igyekszünk újra életet lehelni bele. Twitteren jelenleg 123 követőnk van, aki ezen a médián érdekelt, szintén kérjük, hogy ajánljon minket ismerősöknek!

A LokiBlog Twitter oldala itt érhető el: [LokiBlog Twitter]

 

youtubelogoEddig már meglévő kommunikációs csatornáinkat mutattuk be, most pedig következzék két újdonság. Elsőként örömmel jelentjük be, hogy elindult a LokiBlog YouTube csatornája. A legnépszerűbb videómegosztó portálon rengeteg érdekességgel találkozhattok majd, többek közt ide kerülnek feltöltésre a mérkőzéseken készült videók, illetve az élő közveítéseink során készült felvételek is. Ezen kívül felkerültek az eddigi gólösszefoglaló videóink, valamint a podcast adásaink, ez utóbbival kapcsolatban pedig a jövőben is ide tervezzük feltölteni az adásokat. A következő szezonra sok meglepetéssel készülünk majd, ezeket nem szeretnénk előre lelőni, de sokkal színesebb tartalmat próbálunk majd nyújtani, melyhez nagy segítséget nyújt majd nekünk a YouTube. Iratkozzatok fel minél hamarabb csatornánkra, hogy értesüljetek új videóinkról!

A LokiBlog YouTube csatornája itt érhető el: [LokiBlog YouTube]

 

forumlogoRégóta tervbe volt már véve, és most örömmel jelenthetjük be, hogy elkészült a LokiBlog hivatalos fóruma. Jelenleg három említésre méltó Lokival kapcsolatos fórumot tudnánk megemlíteni, ebből egy a régi hivatalos honlap megmaradt fóruma, egy az index drukkerkocsma szekciójában működik, egy pedig az nb1.hu szurkolói fórumán. Szeretnénk, ha a DVSC fórumozó társadalma nem lenne ennyire széttagolt, és szeretnánk egy egységes, mindenki által látogatott fórumot működtetni. Az új fórumon tehát nem csak a bloggal kapcsolatos témákat lehet majd kibeszélni, hanem minden, DVSC-vel kapcsolatos eseményt, sőt, más bajnokságot, más sportok, illetve más egyéb témákról is lehet diskurálni. Várunk minden kedves olvasót, legyetek ti is tagjai a LokiBlog fórumának!

A LokiBlog hivatalos fóruma itt érhető el: [LokiBlog fórum]

 

broadcastlogoIdén kijelenthetjük, hogy nagy sikert hozott élő közvetítésünk a 29. fordulóból elhalasztott Puskás Akadémia-DVSC mérkőzésről, ahol szerkesztőnk, csibu, élő rádiós közveítéssel jelentkezett a Felcsútról a sajtópáholyból, míg másik szerkesztőnk, JuveFan18971991 a vendégszektorból osztotta meg a mérkőzés során készült képeket és videókat. A sikerre való tekintettel nem szeretnénk itt megállni, és az új szezonban több ilyen közvetítést tervezünk. Elsősorban olyan mérkőzéskről tervezünk majd élőben jelentkezni, amiket nem közvetít a TV, tehát Magyar Kupa, Ligakupa, vagy barátságos mérkőzések, de természetesen bajnokikról is jelentkezünk majd, hazai és idegenbeli találkozókról egyaránt. Ezen közvetítéseink során nagy segítségünkre lesz a Facebook valamint a YouTube csaronánk, szóval már csak ezért is érdemes lájkolni/követni az említett oldalainkat.

Élő közvetítéseinket itt, a LokiBlogon követhetitek figyelemmel: [LokiBlog]

 

Reméljük, hogy elégedettek vagytok az általunk nyújtott tartalmakkal, szolgáltatásokkal, igyekszünk napról napra fejlődni, és maximálisan kiszolgálni a Loki szurkolói társadalmát. Kövessetek minket a továbbiakban is, hajrá Loki!