LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Különleges gólösszefoglaló: DVSC – Lyon

kulllA Loki Blog idén tényleg belecsapott a lecsóba. A közösségi médián való egyre erőteljesebb megjelenés mellett idén először volt lehetőségetek élőben, velünk együtt követni a Loki aktuális mérkőzését (PAFC – DVSC). A pozitív visszajelzések miatt ezt szombaton megismételtük, immár hazai pályán: a Lyon elleni találkozót szintén élő adásban hallgathattátok. Végre elkészült a Lyon elleni mérkőzés gólösszefoglalója HD minőségben – érdemes megnézni!


ár a Loki Blog csapata fiatal és amatőr szerkesztőkből áll, megpróbálunk élő közvetítéseinkkel egy kis színt vinni a színvonalát egyre jobban veszítő magyar kommentátori életbe, illetve a sokszor túlságosan is lesajnált magyar bajnokságba. Tudjuk, hogy szakmailag a mi közvetítéseinkben is rengeteg hiba, de mi legalább szívvel-lélekkel (és nem mellesleg ingyen) csináljuk. Természetesen próbálunk egyre jobbak lenni, folyamatosan fejlődni, ugyanis továbbra sem állunk meg, és tervezünk hasonló jellegű élő közvetítéseket.
Az eddigi két gólösszefoglalónk. Véleményt, kritikát, tanácsot szívesen fogadunk – a pozitív megerősítés főleg most, a kezdeteknél fontos számunkra!

Bár a Loki Blog csapata fiatal és amatőr szerkesztőkből áll, megpróbálunk élő közvetítéseinkkel egy kis színt vinni a színvonalát egyre jobban veszítő magyar kommentátori életbe, illetve a sokszor túlságosan is lesajnált magyar bajnokságba. Tudjuk, hogy szakmailag a mi közvetítéseinkben is rengeteg a hiba, de mi legalább szívvel-lélekkel (és nem mellesleg ingyen) csináljuk. Természetesen próbálunk egyre jobbak lenni, folyamatosan fejlődni, ugyanis továbbra sem állunk meg, és tervezünk hasonló jellegű élő közvetítéseket.

Az eddigi két gólösszefoglalónk. Véleményt, kritikát, tanácsot szívesen fogadunk – a pozitív megerősítés főleg most, a kezdeteknél fontos számunkra!

Hajrá Loki!
csibu