LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Loki Dream Team 2000’s

lokidreamteamOlvasói felvetésre egy különleges szavazást szeretnénk tartani itt a blogon. Ahogy az már a címből is kiderülhet, keressük a 2000-es évek Loki Dream Team-jét, azaz a legerősebb csapatot, ami csak összeállhat az évezred Loki játékosai közül!

A szavazás menete nagyon egyszerű. Mi összegyűjtöttünk az első bajnoki címünk (2004-2005) óta megfordult játékosokból posztonként egy listát a legjobbnak vélt játékosokból, ez posztonként nagyjából 4-6 játékost jelent. A ti feladatotok pedig az lesz, hogy minden poszt esetében kiválasszátok, hogy ki volt az elmúlt tíz év legjobbja. Egy játékos több poszton is harcba szállhat a kezdőbe kerülésért, ennek oka, hogy több olyan játékosunk is volt az elmúlt évtizedben, aki több poszton is kimagaslót nyújtott a Lokiban. Felállásnak a Lokinál évek óta alkalmazott klasszikus 4-4-2-t választottuk, ahogy az mindjárt látható is lesz a képen. A középső védők és a csatárok egy-egy kategóriában indulnak, ott majd két lehetőséget jelöljetek meg (se többet, se kevesebbet), és az első két helyen végző játékos fog bekerülni az álom 11-be.

lokidreamteam2000s

A szavazás két hétig fog tartani, végeredményt pedig a Videoton-DVSC bajnoki előtt hirdetünk, október 18-án. Szavazásra fel!