LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Ikertornyok #6

ikertornyokboritoIkertornyok elnevezésű, elsősorban humoros rovatunkban a Loki játékosaihoz, a klubhoz kötődő személyekhez keresünk vicces és hihetetlenül hasonló párokat: közéleti személyeket, fantáziafigurákat, más sportolókat. Eheti részünkben válogatott balhátvédünk, Korhut Mihály hasonmását leltük meg…

…Ewen Bremner személyében!

itkorhuKorhut Mihály a Loki saját nevelésű játékosa. Nyolc évig focizott Tiszaújvárosban, a gimnáziumot viszont már Debrecenben kezdte. Gyarmati András látta meg benne a lehetőséget. Végigjárta a szamárlétrát, játszott az utánpótláscsapatokban, aztán NB II-ben a kis Lokiban, majd Kaposváron kölcsönben. Kondás Elemér kinevezése után azonnal stabil kezdővé nőtte ki magát. Nagy álma volt, hogy válogatott legyen, és ez teljesült. Azt a célt tűzte még ki maga elé, hogy egyszer egy erősebb külföldi bajnokságban futballozzon. (dvsc.hu)

itbremnerEwen Bremner skót színész, 1972. január 23-án született Edinburgh-ben. Szülei tanárok voltak. Eredetileg cirkuszi bohóc szeretett volna lenni, ám megadatott neki a lehetőség, hogy színész lehessen. 1985 óta részese a filmiparnak, azóta közel ötven szerepe volt már különböző alkotásokban. Szerepelt többek közt a 2001-ben megjelent Pearl Harbor című filmben. (wikipedia)

Most pedig lássuk, miért is hasonlítanak?!

itkorhutbremner