LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Ikertornyok #7

ikertornyokboritoIkertornyok elnevezésű, elsősorban humoros rovatunkban a Loki játékosaihoz, a klubhoz kötődő személyekhez keresünk vicces és hihetetlenül hasonló párokat: közéleti személyeket, fantáziafigurákat, más sportolókat. Hetedik részünkben A Loki vezetőedzőjének, Kondás Elemérnek találtuk meg a hasonmásait…

…Stefano Colantuono, Luciano Spalletti és egy rajzfilmfigura személyében!

kondas_elemer_3Kondás Elemér 1963-ban született Szikszón. Játékospályafutása elején számtalan borsodi együttesnél megfordult, majd 1993-ban szerződött a Garamvölgyi Lajos által irányított DVSC-hez, és tagja volt az 1995-ben bronzérmet nyert együttesnek. Pályafutása befejeztével Debrecenben telepedett le, itt járta végig az edzői ranglétrát. 2011 áprilisában nevezték ki a DVSC vezetőedzőjének, tehát tavasszal már négy éve trenírozza a Lokit.

itcolantuonoStefano Colantuono 1962-ben született Rómában. Az olasz szakember játékosként több, mint egy tucat csapatnál megfordult, de rendre alacsonyabb osztályú csapatoknál. 2001 óta edzősködik, irányította többek közt a a Cataniat, a Palermot, a Torinot, jelenleg pedig az elsőosztályú Atalanta vezetőedzője. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy a Palermonál, a Torinonál és az Atalantánál két időszakban is edzősködött.

itkondascola

Kondás vs. Colantuono

itspallLuciano Spalletti 1959-ben született Certaldoban. Játékosként négy csapatban játszott, legismertebb ezek közül az Empoli, ahol 1993-ban befejezte pályafutását, és kezdett el edzősködni. Trénerként megfordult a Sampdoriánál, az Udinesenél, az AS Románál. Legszebb időszakát Olaszországban az Udinesenél töltötte. 2009-ben nevezték ki az orosz kirakatcsapat Zenit vezetőedzőjének, ahol egészen idén tavaszik edzősködött, jelenleg nincs csapata.

itkondasspall

Kondás vs. Spalletti

itmezgaMég mindig nincs vége a hasonmásoknak! Végezetül egy poén így a végére, hiszen van még valaki (vagy valami?), akire/amire hasonlít Kondás Elemér. Ez a valaki pedig egy rajzfilmfigura, nevezetesen Mézga Géza. 🙂

itkondasmezga

Kondás vs. Mézga Géza

Ezen rovatunk természetesen továbbra is csak poénnak számít, a Loki egyetlen játékosát/stábtagját/dolgozóját sem szeretnénk megbántani!