LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Téli felkészülésen a LokiBlog

lokibAhogyan szeretett csapatunknak, úgy nekünk is folyamatosan meg kell újulnunk, így minden évben vannak olyan időszakok, amikor bizony próbálunk újabb lépcsőfokot, lépcsőfokokat megugrani. No nem magunk miatt, sokkal inkább olvasóink igényeinek minél megfelelőbb kiszolgálása miatt. Így tettünk tavaly is, amikor Fórumot, LokiBlog TV-t, megújult hozzászólási rendszert indítottunk, élő szöveges és rádiós közvetítésekkel jelentkeztünk; és így teszünk most is. A változások egy része hűséges olvasóinknak bizonyára azonnal feltűnt, de hogy pontosan mi történt, és milyen egyéb módosításokat ötlöttünk ki az idei évre, valamint ki az a tehetséges fiatalember, aki új LokiBlog logónkat készítette? Olvass tovább, érdemes!

A LokiBlog 2010-es megalakulása óta eltelt 4 év, ami nem kis idő, így illett már, hogy ne csak a tartalom, hanem a külső is megújuljon. A teljes arculatváltást Varga Balázs segítette elő, aki ingyen vállalta, hogy több logót is elkészít oldalunknak. Az egyik logó jobb volt mint a másik, nehéz volt végleges döntést hoznunk róla, de a Facebook oldalunkon és az e cikkben, fentebb látható logó úgy véljük, méltó mind a DVSC klubhoz, mind blogunkhoz. Varga Balázsnak érdemes megnézni a többi munkáját is, ezúttal is köszönjük segítségedet!

A Logó színei, valamint az abban használt motívum alapján kicseréltük a fejlécképet, a hátteret, az oldal teljes sablonját; a kategóriák hosszú képei helyett kis ikonokkal tettük kezelhetőbbé a felületet. A régi kategóriákat átnéztük, egyeseket összevontunk, egyeseket megszüntettünk, egyeseket átneveztünk, hogy ezáltal minden kategória aktuális és lényeges, a kategóriának megfelelő cikkeket eredményezzen. Reméljük, hogy ezek a módosítások nem csak megkönnyítik az oldal mindennapi használatát, hanem tetszéseteket is elnyeri. Ezzel kapcsolatban várjuk szavazataitokat, de komment formájában a véleményetekre is kíváncsiak vagyunk.

Pontosan mi az, ami változik még idén? Egyrészt a pontozási rendszerünket finomítottuk, összehangoltuk, de erről majd Juvefan fog írni egy kisebb cikket; illetve az élő közvetítéseinket mostantól mobilról is tudjuk majd folyamatosan frissíteni, így még több információhoz juttatva benneteket.

A szerkesztőség változatlan formában 2015-ben is azon fog dolgozni, hogy tartalmas és hasznos cikkekkel, videókkal, podcast adásokkal, élő közvetítésekkel álljon a rendelkezésetekre, illetve idén redboy személyében egy újabb bloggert köszönthetünk, így már 7-re növekszik aktív szerkesztőink száma (ez csupán 3-mal nagyobb a hivatalos oldalnál…).

Kitartásotokat és hűségeteket köszönjük, most pedig irány a kommentzóna és halljuk a véleményed!

csibu

Végezetül néhány kép a régi design-ról, ami mostanra már csak nosztalgia:

regi1

regi2