LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Mit Witt magával?

gorbetukor

Az eltelt játékhét egyik nagy kérdéseként merült fel bennünk, hogy oké, hogy Wittrédi Dávid ideszerződött 3 éves kontraktussal, és hozta tudását és „nagyon jó rúgótechnikáját” (Kondás), de 3 hónap után közös megegyezéssel távozott. De vajon mit vitt innen magával? A kérdés költői ugyan, mégis kiváló alapot szolgáltat legújabb Görbe tükrünk vonalvezetéséhez.

Aktuális részünkben nem csak Wittrédire, hanem Sándor Tamásra és Bözsi nénire is szánunk pár gondolatot!

 A hét játékosa (Sándor Tamás-díj):
Bár számos jó teljesítményt láttunk, kimagaslott e héten Balogh Norbert, aki nem csak amiatt kapta meg ezt a kitüntető címet, mert kiválóan cselezett (10-ből 9 sikeresen jött össze neki), vagy mert kreatív megoldásokkal örvendeztette meg a szurkolókat, hanem azért is, mert képes volt 3 rutinos csatárt is a padra kényszeríteni. Bravó. Már csak a gól hiányzik! 😉

kgm7k

A hét csalódása (Pintér Attila-díj):
Nem mintha nagyon bánnánk a dolgot, de a Paks ellenünk képtelen volt megmutatni, miért is lenne esélye feljebb kapaszkodni, miért is áll jelenleg az 5. helyen és miért is lenne jobb nálunk. Helyzet nélkül mentek haza Debrecenből.

A hét edzői húzása (Dárdai Pál-díj):
Bár előző héten kényszerűségből is alakítottuk ki a 4-5-1-et, de az meglepetés volt, hogy maradtunk ennél a taktikánál. Sőt, talán még ennél is jobban meglepett mindenkit, hogy Balogh Norbert kezdő volt!

A hét gólja (Adamo Coulibaly-díj):
Lencse László mesterhármassal döntötte el a Felcsút javára a Dunaújváros elleni találkozót. A második, egyenlítést érő gólja egészen pazar volt.

A hét legviccesebb jelenete (Pavol Durica-díj):
Na jó, ez nem is annyira vicces. Inkább csak kellemesen szórakoztató. Végre egy jó kis ötlet a Loki-Real Madrid gála reklámozására, Sándor Tamás főszereplésével.

A hét nyilatkozata (Mészöly Kálmán-díj):
Miriuta a hét közben azt mondta: már nem számít Rudolf Gergely segítségére. A 2-1-es MTK elleni vereséget követően egy ezzel kapcsolatos kérdésre ezt a választ adta: „Meggondoltam magam.”

A hét beszólása (Zombori „Taktikus” Sándor-díj):
Szentes Lázár
hasonlóan bőbeszédű volt, amikor nyilatkozatot kértek tőle a Haladás-FTC (0-3) mérkőzéssel kapcsolatban: „Nem érdekel!”

troll1

A hét lúzere (Spitzmüller-díj):
Akár volt rá nyomos indok, akár nem, elég nagy bukta, hogy a DVSC-TEVA 3 hónappal a szerződés megkötése után közös megegyezéssel felbontotta Wittrédi kontraktusát, aki az NB1-ben még bizonyítási lehetőséget sem kapott – de még ha a teljesítményével is szolgált rá, komolyan azt hitték, nálunk majd megváltja a világot?

mem1

A hét képe (Egervári Sándor-díj):
Futótűzként járta be a netet, amint egy srác két vágóállattal a kezében kiabál Bözsi néninek. Tökéletes falusi tájkép. Ha ehhez hozzátesszük, hogy már a Fradi stadionból is kiszökött a hangulat, akkor nem csodálkozunk azon, hogy a Trollfocin is több mint 3000-en lájkolták.

troll2

A hét képregénye
Nem csak a helyzet komikussága miatt vagyunk mi így közösen bánatosak. Sokkal inkább azért, mert várhatóan többet nem találkozunk képretényünkben Fittérdivel… :..(

witt

A forduló válogatottja
Különösebb hozzáfűznivalóval nem látnánk el ábránkat. Ha valamit máshogy gondoltok mint mi, az bizonyára azért van, mert nem egy rugóra jár az agyunk. Nem?

fordulo

Az összeállítást készítette: csibu.
A képek és az ötletek megvalósítói: csibu, Juvefan, Lucas, Trollfoci